Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det kom en kar og ville prate med meg

Ciljan snakker ut om voldsepisoden.

BLE IKKE REDD: Per Ciljan Skjelbred sier til Adresseavisen at han verken ble redd eller fikk vondt da han ble slått til på byen natt til fredag.   FOTO: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET.
BLE IKKE REDD: Per Ciljan Skjelbred sier til Adresseavisen at han verken ble redd eller fikk vondt da han ble slått til på byen natt til fredag. FOTO: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET. Vis mer

||| (Dagbladet): I løpet av dagen i går gikk det opp for Per Ciljan Skjelbred og Rosenborg at voldshandlingen mot ham på byen trolig ikke var så tilfeldig som man først antok.

RBK-yndlingen ble slått til blods, og måtte til legevakt for behandling.

I dag snakker han ut om episoden i Adresseavisen. Ciljan utelukker ikke at slaget rammet ham fordi han har et kjent ansikt, og tror skaden han pådro seg under øyet skyldes at gjerningsmannen hadde en ring på seg.

- Jeg var på byen og koste meg sammen med kompisene fra Lade. Så kom det en kar og ville prate med meg. Det ble litt dytting og uenigheter, og så slo han meg, sier han til regionavisa, og understreker at han verken ble slått ned eller at han kjente noen smerte.

Gjerningsmannen, som havnet i arresten natt til fredag, var ikke en kjenning av RBK-spilleren. Ciljan sier han ikke har noe behov for prate med vedkommende, men at det vil tale i hans favør å komme med en unnskyldning.

— Dersom det var et uhell, og det ikke var meningen å treffe meg, så vil jeg ikke anmelde ham. Men dersom han mente å treffe meg må jeg levere inn en anmeldelse. Jeg har noen kompiser som er blitt utsatt for blind vold. Det kan være noen tullinger som har fått det for seg at jeg har behandlet dem dumt, sier Ciljan til Adresseavisen.

I går kveld dro han på ferie til Miami sammen med kjæresten, og dermed legges en eventuell anmeldelse på is med det første.

Ciljan forsikrer uansett at han ikke ble redd da ting utartet ute på byen.

- Dette minner om slike smeller som jeg ofte får på trening. Som en hard dag på jobben, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media