- Det kommer aldri til å skje igjen. Aldri.

RBK-Perry hudfletter egne spillere.

(Dagbladet): Til tross for den imponerende 4-0-nedsablingen av Brann på Lerkendal i går, var RBK-trener Per Joar Hansen langt fra bare blid i garderoben etter kampslutt.

Der tok han ifølge Adresseavisa for seg Borek Dockal og Nicki Bille Nielsen, som oppførte seg på en måte Perry oppfatter som helt uakseptabel i Rosenborg.

Nielsen slo i innbytterbenken da han ble byttet ut til fordel for John Chibuike etter 74 minutter. Og da innbytter Dockal scoret 3-0 på nydelig vis ti minutter senere, demonstrerte han misnøyen med benketilværelsen ved å ikke juble for scoringen.

- Ingen som spiller i Rosenborg oppfører seg slik, ingen. Det kommer aldri til å skje igjen, aldri, sier Per Joar Hansen til Adresseavisa.

Dermed har Perry lagt lista for RBK-spillernes oppførsel framover. Om de fortsatt ønsker å være RBK-spillere, da.

Borek Dockal ville ikke kommentere sin egen oppførsel overfor Adresseavisa, mens Bille Nielsen legger seg flat da han blir konfrontert av avisa.

- Jeg var frustrert over å bli byttet ut, og jeg gir treneren rett i at han sa fra til meg. Det skal ikke skje igjen, det lover jeg, sier Bille Nielsen til Adressa.