- Det kommer flere sjanser for seier

Tutta på andre i Arizona.

Suzann Pettersen lå an til å bli første norske kvinne til å vinne en LPGA-turnering i golf, men måtte se seg slått med to slag på slutten av turneringen i Arizona i natt.

Etter at første halvdel av den fjerde runden var unnagjort i går kveld norsk tid, lå den norske golfproffen på første plass. Hun måtte likevel se seg slått med to slag av Lorena Ochoa fra Mexico som tok kraftig inn igjen på de siste fem hullene.

- Er veldig godt fornøyd med hvordan jeg spilte, og med resultatet. Var ikke klar over hva Lorena og de andre gjorde, og at jeg ledet fikk jeg vite etter at jeg var ferdig spilt.

- Derimot følte jeg på meg at det var nødvendig med en sterk avslutning for å kunne gi  Lorena kamp. Men hun var sterk, og ikke mye mer jeg kunne gjøre. Det kommer flere sjanser for seier, sier Suzann i en pressemelding.

Suzann Pettersen hadde seks birdier, men ingen bogeyer på den fjerde runden. Ochoa startet svakere med to bogeyer, men tok det hele igjen og gikk av med seieren.

Totalt brukte Tutta 66 slag på fjerde runde og endte med totalt 272 slag i hele turneringen.

- Nå er jeg bare veldig glad for at det hele fungerer så godt. Gleder mer stort til Nabisco i Palm Springs denne uken, sier Suzann.

(NTB)

ANDREPLASS: Suzann Pettersen ble slått med to slag i LPGA-turneringen i Arizona. Foto: Matt York/ AP/ SCANPIX
ANDREPLASS: Suzann Pettersen ble slått med to slag i LPGA-turneringen i Arizona. Foto: Matt York/ AP/ SCANPIX Vis mer