- Det kommer til å gjøre vondt å se dette på video

Norsk skuffelse i alpinåpningen.

FORBANNA: Leif Kristian Haugen dunket seg selv i hodet med stavene før han kastet dem inn i reklameskiltene litt senere. Han var skuffa og sur over egen prestasjon i åpningsrennet i verdenscupen i dag.Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
FORBANNA: Leif Kristian Haugen dunket seg selv i hodet med stavene før han kastet dem inn i reklameskiltene litt senere. Han var skuffa og sur over egen prestasjon i åpningsrennet i verdenscupen i dag.Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SÖLDEN (Dagbladet): Før det vanskelige åpningsrennet i alpintverdenscupen var de norske gutta offensive med tanke på egne sjanser. Spesielt Henrik Kristoffersen og Leif Kristian Haugen var spådd en plass mot toppen av resultatlista i rennet bare Aksel Lund Svindal har lykkes i blant de norske gutta.

Men slik gikk det ikke i den østerrikske alpesola.

Fartskjører Kjetil Jansrud ble beste nordmann med 15. plass, mens Haugen endte på 17. etter en skuffende dag.

Kastet stavene I målområdet bannet Haugen høyt før han kastet fra seg stavene. I flere minutter sto han bare og ristet på hodet.

- Ja, jeg blir forbanna over dette, sier han til Dagbladet.

- Men jeg har ikke noen god forklaring på dette annet enn at jeg ikke kjører godt nok på ski i dag. Men jeg får ta med meg at jeg ble nummer 17 på en dårlig dag, i fjor ble jeg nitten på en dårlig dag. Så får jeg håpe dette er det dårligste jeg gjør i år.

Dagens beste nordmann syns ikke den tittelen var noe særlig å ta med seg når han ble nummer femten. 

- Jeg hadde ikke håpet på å være det heller. Skulle jeg vært fornøyd med å være beste nordmann måtte jeg ha vært og lukta på en topp-fem-plassering. I dag er ikke det en tittel som brukes i positiv forstand når jeg blir nummer femten, det er ikke der vi håper å være, sier Jansrud til Dagbladet. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer