TABBET SEG UT:  Da Liverpool trengte det som mest, var Steven Gerrard uheldig og ga Chelsea et mål. Foto: NTB Scanpix
TABBET SEG UT: Da Liverpool trengte det som mest, var Steven Gerrard uheldig og ga Chelsea et mål. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Det kommer til å hjemsøke ham resten av livet

Legende om Steven Gerrard.

(Dagbladet): I går ble det klart. Manchester City tok Premier League-trofeet.

En liten time vest måtte Steven Gerrards Liverpool igjen se at de var minst ett nummer for små for trofeet.

En andreplass gir Merseyside-laget innpass i Champions League, men akkurat nå har nok bare spillerne en tanke: Vi var så nære.

Skled Spesielt Steven Gerrard. Liverpool-kapteinen blir beskrevet som en av de beste midtbanespillerne som har spilt i Premier League.

Han er også den beste som aldri har vunnet Premier League. Og i år var det kapteinen som gjorde tabben som kan ha kostet Liverpool gullet.

Gerrard skled som bakerste mann og forærte Demba Ba og Chelsea ett mål.  Kapteinen sto apatisk på midtbanen. Bare uker etter han sa «nå sklir vi ikke», var det nøyaktig det som skjedde.

Hjemsøkt Og det uheldige fallet er noe han aldri kommer til å glemme, skal vi tro Premier Leagues toppscorer gjennom tidene, Alan Shearer:

-  Tittelen som var i Liverpools hender sklei bokstavelig talt  vekk da Gerrard gjorde tabben mot Chelsea, sier Shearer i sin spalte i The Sun.

- Ikke misforstå meg, uten Gerrard ville Liverpool aldri hatt en sjanse, men det er en tabbe som kommer til å hjemsøke ham for resten av livet, sier Shearer til tabloidavisa.

Skuffet Steven Gerrard var nedbrutt etter gårsdagens seier mot Newcastle. Igjen måtte han se at laget han elsker misse på en gylden mulighet.

- Hvis du hadde sagt vi hadde en liten mulighet til gullet før siste serierunde før sesongen, hadde jeg tatt den, sier Gerrard til The Mirror.

- Men sånn sesongen har vært, vil du ha mer. Vi har vært uheldig, fortsetter scouseren.

- Jeg er sønderknust. Jeg kan ikke forstå det. Jeg tenker også på fansen, som har vært fantastiske. Men vi kan ikke deppe for lenge, det har vært en fantastisk sesong. Nå må vi bare gjør det enda bedre neste sesong, sier Gerrard.