Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det kommer til å ta tid med så mange endringer

Gerrard maner til tålmodighet etter nok en Liverpool-kamp uten seier.

REDDET POENG: Så lettet ble Luis Suarez over omsider å få ballen forbi Simon Mignolet, men uruguayanerens scoring holdt bare til ett poeng for Liverpool der det skulle vært tre. Foto: Scott Heppell / AP Photo / NTB Scanpix
REDDET POENG: Så lettet ble Luis Suarez over omsider å få ballen forbi Simon Mignolet, men uruguayanerens scoring holdt bare til ett poeng for Liverpool der det skulle vært tre. Foto: Scott Heppell / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Sunderland - Liverpool 1-1.

Brendan Rodgers' Liverpool-prosjekt begynner etter hvert å ta form, og laget ser slett ikke verst ut spillemessig. Men kombinasjonen av marginer imot og svake avslutninger ført til at laget stadig står uten seier etter fire serierunder.

- Det kommer alltid til å ta tid når klubben har gjennomgått så omfattende endringer. Manageren har en helt annen tilnærming og filosofi enn tidligere regimer. Hvis vi jobber hardt og legger ned mye innsats og vilje, kommer trepoengerne til å komme. Særlig hvis vi presterer som i dag, sier kaptein Steven Gerrard i et intervju vist på TV 2s Premier League-kanal.

Mot Sunderland vant gjestene fra Merseyside skuddstatistikken 23-7 og hadde ballen i nesten to tredeler av kampen. Likevel endte det med poengdeling.

SPÅS STOR FRAMTID: Steven Gerrard skryter hemningsløst av Raheem Sterling. Mot Sunderland sto 17-åringen fram igjen. Foto: GRAHAM STUART / AFP PHOTO / NTB Scanpix
SPÅS STOR FRAMTID: Steven Gerrard skryter hemningsløst av Raheem Sterling. Mot Sunderland sto 17-åringen fram igjen. Foto: GRAHAM STUART / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vil ikke si at jeg er skuffet, for jeg er veldig fornøyd med prestasjonen. Den eneste skuffelsen var i så fall at vi ikke fikk med oss tre poeng, men det kommer om vi presterer på samme nivå som i dag. Jeg synes vi var strålende fra start til mål. Vi gjorde én feil i kampen: De hadde én målsjanse, og den scoret de på. Hvis vi kan rydde opp i det, blir vi å regne med i toppen, sier Gerrard.

Strålende Sterling Slik kampen utviklet seg var det fullt fortjent at Luis Suarez utliknet med drøyt 20 minutter igjen å spille etter at Steven Fletcher hadde gitt Sunderland ledelsen halvtimen ut i kampen med deres første og eneste avslutning mellom stengene.

Uruguayanerens scoring burde vært en vitamininnsprøytning, men Liverpool klarte aldri å mobilisere til den helt store sluttspurten.

Den uredde 17-åringen Raheem Sterling var igjen et lyspunkt, konstant på søken etter å utfordre backene på begge sider, og ofte lyktes han med det han forsøkte på.

- Jeg synes han har vært strålende. Han har tatt alle med storm. Alle snakker om ham. I dag hadde han alles øyne rettet mot seg, og hadde presset på seg, men han leverte en topp prestasjon. Han har lagt lista høyt for seg selv, og hvis han kan holde seg på dette nivået, kommer han til å bli en fantastisk spiller for oss i mange år framover. Hvis han fortsetter å lytte til manageren og erfarne spillere rundt seg, kommer han bare til å bli enda bedre. Han er en spillertype som bare vil bli sterkere og sterkere om han vil det selv, skryter Gerrard.

Iherdig Suarez Dessuten var Suarez et konstant uromoment for Sunderland-forsvaret gjennom sin knallharde jobbing, men det ble ofte for spedt med initiativer rundt de to, selv om Glen Johnson viste seg fram med et nydelig skrudd skudd i tverrliggeren og Steven Gerrard traff utsida av stolpen i opplagt scoringsposisjon.

TÅLMODIG: Steven Gerrard maner til tålmodighet med Brendan Rodgers' Liverpool-prosjekt. Foto: GRAHAM STUART / AFP PHOTO / NTB Scanpix
TÅLMODIG: Steven Gerrard maner til tålmodighet med Brendan Rodgers' Liverpool-prosjekt. Foto: GRAHAM STUART / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer

Neste søndag venter Manchester United på Anfield til en tradisjonsrik prestisjeduell. Da må flere røde ta ansvar enn hva som var tilfelle mot et nokså ordinært Sunderland-lag.

Samtidig har det vært en uke helt utenom det vanlige på Merseyside med framleggelsen av 400 000 sider med dokumentasjon om Hillsborough-ulykken, som har vært en sterk og følelsesladd påminnelse om tragedien for 23 år siden som kostet 96 mennesker livet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media