- Det kommer viktigere renn enn dette

Mona Løseth står over verdenscupåpningen.

TAR INGEN SJANSER: Mona Løseth, her sammen med søsteren Nina før dagens treningsøkt i Sölden, reiser hjem før verdenscupåpningen i morgen tidlig. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
TAR INGEN SJANSER: Mona Løseth, her sammen med søsteren Nina før dagens treningsøkt i Sölden, reiser hjem før verdenscupåpningen i morgen tidlig. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SÖLDEN (Dagbladet): Klokka 09.30 i morgen tidlig står Lotte Smiseth Sejersted, Nina Løseth og Ragnhild Mowickel til start i sesongens første verdenscuprenn i alpint.

Mona Løseth måtte melde pass til morgendagens storslalåm etter dagens treningsøkt på breen over Sölden i Østerrike.

- Selvfølgelig er det litt tungt å stå over, jeg har jo lyst til å stille til start. Men jeg må tenke på hva som er best for meg i lengden. Det kommer viktigere renn enn dette, sier Mona til Dagbladet.

Venter til Levi Verdenscuprennet i Sölden er sesongens aller første stevne for vinteridrettene, og kommer før de fleste av oss har tatt inn over oss at det er høst. Også for alpinistene kommer rennet brått på, men det er ikke derfor Mona står over.

- Sommertreninga har gått kjempebra, men de to siste ukene har vi hatt litt hardere forhold, så leggen min har reagert litt på det, for det har vært litt harde slag.

To brudd i leggen har gjort at hun ikke ønsker å ta noen som helst slags sjanser i OL-sesongen, og ved å stå over i morgen får hun tre uker å hente seg inn på før neste verdenscuprenn i finske Levi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer