- Det kuleste jeg har vært med på

Uredd fersking herjet med verdensstjernene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JÖNKÖPING (Dagbladet): Spania - Norge 32-27.

Ettermiddagens femmålstap for spanjolene var slett ikke uten lyspunkter.

De to største var Espen Lie Hansen og Christoffer Rambo. 21-åringene gikk respektløst til verks og scoret ti av Norges mål.

- Dette var utrolig morsomt og er nok det kuleste jeg har vært med på, selv om jeg også har spilt Champions League med Drammen, sier Lie Hansen til Dagbladet.

Vil til utlandet Venstrebacken kom inn da det var igjen rundt et kvarter og han banket umiddelbart inn to distansekanoner. Han scoret også på en herlig lobb og gikk av banen med totalt seks scoringer.

- Det var stort og komme inn og skyte litt. Jeg føler det var en god søknad om å få spille også i de neste kampene, sier han.

Og så var det en god søknad om å få oppfylt drømmen om å spille i utlandet. Kontrakten hans med DHK går ut etter denne sesongen.

- VM er et perfekt utstillingsvindu. Drammen vil forlenge med meg, så vi får vurdere hva som passer meg best. Jeg har pratet med noen danske klubber, men de fleste venter til etter mesterskapet før de foretar seg noe, sier han.

En som allerede er proff i utlandet, er Christoffer Rambo.

Helt på kanten Han reiste til Valladolid i fjor sommer.

Siden Lars Erik Bjørnsen har vært omgangssyk de to siste dagene fikk Rambo sjansen fra start - på en ganske uvant kantplass. Han spilte litt på vingen i oppkjøringen og har også blitt dyttet ut dit i klubblaget også.

- Jeg var forberedt på det før VM, og tar det som en ekstra utfordring. Det var gøy i dag og jeg er godt fornøyd med egen innsats, sier han til Dagbladet.

Spanjolene var klart best i Jönköping, men Norge leverte en bra sluttspurt.

Mye takket være unggutta.

<strong>UNGE LYSPUNKTER:</strong> Christoffer Rambo (t.v.) og Espen Lie Hansen jubler. Foto: Bjørn Langsem, Dagbladet
UNGE LYSPUNKTER: Christoffer Rambo (t.v.) og Espen Lie Hansen jubler. Foto: Bjørn Langsem, Dagbladet Vis mer

Håndball-VM, hovedrunden gruppe 1:

Spania — Norge 32-27 (15-12)
5451 tilskuere
Norge: Steinar Ege, Ole Erevik — Børge Lund 2, Erlend Mamelund 2, Johannes Hippe, Bjarte Myrhol 8, Vegard Samdahl, Frank Løke, Håvard Tvedten 5, Lars Erik Bjørnsen, Eivind Tangen, Einar Sand Koren, Christoffer Rambo 4, Espen Lie Hansen 6, Thomas Skoglund, Kristian Kjelling.
Toppscorer Spania: Iker Romero Fernandez 7.
Dommere: B. Stark/R. Stefan, Romania.
Utvisninger: Spania 2 x 2 min., Norge 3 x 2 min.
• Norge møter Frankrike mandag og Tyskland tirsdag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer