- Det kuleste jeg har vært med på

Uredd fersking herjet med verdensstjernene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JÖNKÖPING (Dagbladet): Spania - Norge 32-27.

Ettermiddagens femmålstap for spanjolene var slett ikke uten lyspunkter.

De to største var Espen Lie Hansen og Christoffer Rambo. 21-åringene gikk respektløst til verks og scoret ti av Norges mål.

- Dette var utrolig morsomt og er nok det kuleste jeg har vært med på, selv om jeg også har spilt Champions League med Drammen, sier Lie Hansen til Dagbladet.

Vil til utlandet Venstrebacken kom inn da det var igjen rundt et kvarter og han banket umiddelbart inn to distansekanoner. Han scoret også på en herlig lobb og gikk av banen med totalt seks scoringer.

- Det var stort og komme inn og skyte litt. Jeg føler det var en god søknad om å få spille også i de neste kampene, sier han.

Og så var det en god søknad om å få oppfylt drømmen om å spille i utlandet. Kontrakten hans med DHK går ut etter denne sesongen.

- VM er et perfekt utstillingsvindu. Drammen vil forlenge med meg, så vi får vurdere hva som passer meg best. Jeg har pratet med noen danske klubber, men de fleste venter til etter mesterskapet før de foretar seg noe, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer