- Det kunne endt med en katastrofe

Drama i damallsvenskan.

TYDELIGE PROBLEMER:  Slik så banen ut rett før kamp i går. Kanskje like rart at den ble avlyst som det er at den ikke ble avlyst lenge før kamp? Foto:Jan Peter Andersson
TYDELIGE PROBLEMER: Slik så banen ut rett før kamp i går. Kanskje like rart at den ble avlyst som det er at den ikke ble avlyst lenge før kamp? Foto:Jan Peter Andersson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Expressen skriver i dag at svensk fotball ble «rystet av en kjempeskandale» i går.

En skandale som kan gi damallsvenskan-laget Kristianstad en saftig smell.

Dreningsproblemer Det er blitt jobb dreneringsarbeid på gressmatta på station Vilans IP i sommer for å gjøre den mindre våt på regntunge dager.

Problemet er bare (som bildet viser) at arbeidet har satt så dype spor i banen at det ikke er mulig å spille fotball der.

Arbeidet startet i forbinde med VM-pausen i slutten av mai, men det er fortsatt tydelig merker etter arbeidet. Det er sju strekker uten gress på matta - på de stedene hvor det er gravd ned rør.

-  Det er dype spor i matta. Det kunne endt med en katastrofe om noen satt fast skoene. Det er en skandale, og jeg har aldri vært med på noe liknende. Det hadde aldri hendt på herresiden, sier Jan Lundgren, som jobber for det svenske fotballforbundet.

Han er nådeløs mot arbeidet klubben har lagt ned, og varsler nå at han vil rapportere.

Avlyst Laget skulle ha sin første kamp etter ferien mot KIF Örebro i går, men dommer Annika Andric bestemte seg raskt for å aldri starte kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.