- Det kunne selvsagt vært mye verre

Everton-sjefen har hørt om RBK - ikke Brann.

(Dagbladet.no): Brann-gutta reagerte med glede da Everton-kula havnet i bollen under trekningen av 16-delsfinalen av Uefacupen i ettermiddag.

- Vi har gode muligheter for å gå videre. Everton er et bra lag, men RBK klarte seg i hvert fall bra mot Chelsea på Stamford Bridge, og jeg ser ikke noen grunn til at ikke vi skal kunne gjøre det samme som dem, sier Brann-keeper Håkon Opdal til Dagbladet.no.

Everton-sjef David Moyes var også glad for trekningen, men det var fordi Liverpool-klubben ikke trakk en mer velkjent motstander.

Skal vise Brann respekt

- Det kunne selvsagt vært mye verre. Men vi møter de norske seriemesterne, sier Moyes til Evertons hjemmeside.

Overfor nyhetsbyrået PA sier 44-åringen at han ikke vet om trekningen er god eller dårlig for laget fra Goodison Park - som ligger på sjetteplass i Premier League.

Moyes vet bare at han ser fram til kampene i februar, og at Everton skal skal vise Brann respekt.

- Jeg vet ikke så mye om dem, sier Moyes.

VANT ALT I GRUPPESPILLET: David Moyes har god grunn til å føle seg selvsikker foran Brann-kampen. Her under møtet med Erik Hagens Zenit - som blåtrøyene vant 1-0. Foto: Scanpix
VANT ALT I GRUPPESPILLET: David Moyes har god grunn til å føle seg selvsikker foran Brann-kampen. Her under møtet med Erik Hagens Zenit - som blåtrøyene vant 1-0. Foto: Scanpix Vis mer

Skotten ønsker ikke å gi Brann-gjengen ytterligere motivasjon, og understreker at de ikke

tar lett på rødtrøyene fra Bergen.

La merke til RBK

- De havnet foran Rosenborg sist sesong, og de (Rosenborg) ga Chelsea en virkelig tøff kamp, sier manageren.

Everton toppet gruppe A med fire seirer av fire mulige. Brann tapte to av fire og havnet på tredjeplass i gruppe D.

- Jeg tror ikke du skal lese så mye gruppekampene, fordi når du vinner et par kamper så hviler du spillere. Når du kommer deg til de 32 siste i turneringen, så finnes det ikke enkle motstandere, sier Moyes.

- Det kunne selvsagt vært mye verre
RESERVENE VANT: Evertons stall er så sterk at Thomas Gravesen (t.h) får spille lite i ligaen. Han var på banen da AZ ble slått 3-2 i Nederland i går.