- Det laget vil jeg ha

Hareide har ønskelista til CL-trekninga i kveld.

ZLATAN ELLER MANCHESTER CITY. Åge Hareide er klar på hva han ønsker seg i kveldens trekning i Champions League etter gårsdagens store triumf i kvalifiseringen. Foto: NTB scanpix
ZLATAN ELLER MANCHESTER CITY. Åge Hareide er klar på hva han ønsker seg i kveldens trekning i Champions League etter gårsdagens store triumf i kvalifiseringen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg håper vi får klaff i trekningen og får to publikumslag og et lag vi kan slå, sier Åge Hareide til Dagbladet.

Nordmannen tar ikke av etter gårsdagens store triumf mot Salzburg i kvalifiseringen til gruppespillet i Champions League.- Da kan Malmø gå videre som tredje lag i gruppa, sier suksesstreneren før kveldens trekning i Monaco.

Det er noen timer siden Malmø FF sendte Salzburg hjem med 2-4 sammenlagt og en 3-0 triumf på hjemmebane i går.

Formidabel suksess Den norske treneren opplever en formidabel suksess i Malmø FF. Laget topper Allsvenskan og er inne i det store selskapet i Champions Leauge.Malmø FF er eneste skandinaviske lag som har kvalifisert seg.

Treningsfri - Jeg ga gutta fri fra treningen i dag, men jeg tror ikke det ble noen stor feiring for noen.Det ble en tidlig kveld for de fleste, tror jeg.Alle var temmelig utladet, forteller Åge Hareide til Dagbladet.

Suksesstreneren er klar på hva han ønsker seg i kveldens gruppetrekning i Monaco.

- Det hadde vært enorm stas for meg om vi trakk Manchester City, sier Hareide som selv har spilt for fjorårets engelske seriemester.- Men også Paris St. Germain ville vært en drøm.Alle her i Malmø vil jo ha Zlatan tilbake, sier Hareide til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer