Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Det løsnet for Blackburn

Scoret tre etter fem og en halv times måltørke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Blackburn-West Ham 3-2.

Morten Gamst Pedersen og lagkameratene i Blackburn hadde ikke scoret på tre kamper før dagens møte med West Ham.

Hjemmelaget fikk heller ikke uttelling for et visst overtak i første omgang. I stedet scoret Bobby Zamora for andre kamp på rad etter en nydelig stikkpasning fra Marlon Harewood på overtid før pause.

Dermed ledet gjestene 0-1 etter hele fem minutters tillegg i første omgang. Det lange tillegget skyldtes at Danny Gabbidon kuttet beinet stygt på et reklameskilt etter en duell med Gamsten.

Måltørken over

Rett etter pause kunne West Ham doblet ledelsen, men Mark Noble headet umarkert like over mål.

Etter fem timer og 25 minutter uten scoring (ifølge SportingLife.com), kom det to kjappe for Blackburn:

Paul Dickov utliknet på straffe etter en hands av Tomas Repka etter ti minutter av omgangen.

To minutter seinere la Morten Gamst Pedersen inn. Ballen gikk via den tidligere Blackburn-spilleren Christian Dailly, som nå kom inn som erstatter for Gabbiadon. Ved bakerste stolpe sto Dickov og breisidet inn sitt andre mål.

Et deilig comeback for den iltre skotten som har stått over to kamper med skade.

Finsk matchvinner

Det gikk bare seks minutter før gjestene utliknet. Denne gangen var det Zamora som serverte og Harewood som nikket i mål.

Avgjørelsen falt et kvarter før slutt. Shefki Kuqi slo Dailly i en luftduell. Ballen falt ned bak dem, men finske Kuqi nådde den først, lurte vekk Anton Ferdinand og satte inn vinnermålet via undersiden av tverrliggeren.

Statistikerne blant oss kan notere seg at Blackburn nå har sju seire og én uavgjort på de åtte siste hjemmemøtene med Hammers.

DOBBEL DICKOV: Paul Dickov var tilbake etter skade, og scoret to mål mot West Ham. Dermed var fem og en halv times måltørke over for Blackburn.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!