- Det lover bra

Ivers og Rosenborg har startet gulljakten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Rosenborg – Stabæk 3-0.

Rosenborg var desperate etter tre poeng foran kveldens oppgjør, og hadde fått påfyll med selvtillit etter ukas europacupseier over Astana.

To scoringer, av dem én demoraliserende en like før pause, var nok til å ta knekken på Stabæk, og dermed kan startskuddet ha gått for nok en poenghøst i Trondheim.

Med Vidar Riseth som anker på midtbanen, og en strålende Christer Basma i midtforsvaret, klarte Stabæk aldri å true hjemmelaget, og Knut Tørum fikk sine viktige poeng.

- I dag har vi marginene på vår side, vi vil mest og står på ordentlig. Vi møter et lag som går frem og spiller offensivt, noe som gir oss trøbbel, men også muligheten til å skape noe framover, sier Tørum til TV 2.

Steffen Iversen gjordte 1-0 på straffe, og begynner å tro på mye hvis dette spillet fortsetter.

- Det lover bra. Formen er god og laget ser bra ut samlet. Mulighetene for Champions League ser i det minste bedre ut nå, men det kommer også an på hva lagene foran oss gjør, sier Iversen.

Ampert

Førsteomgangen på Lerkendal var amper og angrepsfylt. På det sleipe underlaget var tempoet høyt, og begge lag sendte masse folk framover når de fikk muligheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.