- Det må være et helvete å være utlending

Lagkompisene hyller Petter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FALUN (Dagbladet): - Hvor mange ganger har han gjort det på rad nå? Fire? Fem?

- Uansett, det er helt rått det han gjør. Gang på gang. Det må være et helvete å være utlending og møte Petter Northug i en spurt, sier Didrik Tønseth etter nok en gang å ha sett 29-åringen vinne en spurt.

Denne gangen fulgte han ekstra intenst med. Ikke så rart det, for det var aller første gang han selv var med på et stafettlag med Petter som ankermann.

Tønseth klarte ikke helt å holde følge med Johan Olsson over den siste bakketoppen, men følte seg likevel ganske trygg på seier da Petter Northug startet spurten.

• Se Northugs spurt her.

Helt sykt - Dette er helt sykt. Det å vinne VM-gull for Norge i Sverige - mot Sverige - og så attpåtil slå dem på målstreken. Det er det optimale, sier Niklas Dyrhaug.

Han gikk en klokkeren førsteetappe, og måtte vente lenge før spenningen ble utløst. Eller, spenningen? - Jeg ble ikke så overraska over at Petter leverte igjen. På sånne avslutninger er han umulig å slå, selv om Calle Halfvarsson gjorde en skikkelig bra avslutning han også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer