STOR FORSKJELL: Magne Hoseth mener Molde spiller gladfotball, mens Odd Grenland gjør det motsatte. Her i duell med Jone Samuelsen. 
Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
STOR FORSKJELL: Magne Hoseth mener Molde spiller gladfotball, mens Odd Grenland gjør det motsatte. Her i duell med Jone Samuelsen. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / ScanpixVis mer

- Det må være kjedelig å spille sånn

Magne Hoseth refser Odd Grenland.

Molde - Odd Grenland 0-0

MOLDE (Dagbladet): Moldes visekaptein Magne Hoseth var ikke nevneverdig fornøyd med ett poeng hjemme mot Odd Grenland i går kveld.

Det var serielederens tredje strake uavgjort på hjemmebane.

- De legger seg bakpå, lykkes med det og jubler stort over ett poeng. Sånn er det med enkelte lag, sier Hoseth.

- Ikke pent å se på
Han har vidt forskjellige syn på hvordan Molde og Odd spiller fotball og er ikke nådig i kritikken, selv om litt syrlig skryt også finner sin rettmessige plass.

- Vi spiller en positiv gladfotball og har det jævlig artig når vi er utpå der. Da hjelper det ikke om folk studerer oss. Vi penetrerer dem gang på gang, men det blir bare ikke totalpenetrasjon, sier Hoseth med et skjevt smil.

Og så var det Odd Grenland da:

- De spiller jo smart fotball, men det er jo virkelig ikke pent å se på. Hadde mitt lag møtt Molde ville jeg også ha lagt laget mitt så lavt, men det må jo være kjedelig å spille sånn.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo hadde dog en litt mer positiv vri på det Hoseth hadde å si.

- Vi vet akkurat hva de kommer å gjøre. De scorer ikke mål fra kant og dødball, det er i midten det skjer og skudd fra distanse kommer fra Hoseth eller Eikrem. I midten har vi jo Fevang og gjengen som er så god at det ikke ble noe problem. Dette var en kjempegod bortekamp.

Sliter offensivt
Hoseth var mer opptatt av å se framover mot det som kommer enn det som har vært og kunne meddele at han gleder seg til fredagens møte med Stabæk i Telenor Arena.  

- Da møter vi jo et lag som vil angripe og spille god og morsom fotball. Det kommer til å  bli en artig kamp å se for publikum og det er tradisjon for mange mål i disse oppgjørene.

Molde har vært bunnsolide i forsvar den siste tiden, men har slitt mer framover. Hoseth håper at han som skal være målscoreren i dagens Moldelag finner fram godtaktene til da.

- Hvis vi gjør ting skikkelig bakover og kommer til gode sjanser framover så bør det bli bra. (Davy Claude) Angan kan jo drible ti mann i en telefonboks om han bestemmer seg, men i dag var han ikke helt der.

Vi lar Ole Gunnar Solskjær få  det siste ordet om gårsdagens kamp.

- Vi har ett poeng mer enn det vi våknet opp med i morges. Det kan vel ikke være så ille?