«Det må være lov å gratulere en olympisk mester»

PARK CITY (Dagbladet): Jørn Hoel sang «Drømmen om Kari Traa», Jørn Hoel gikk fra festen, og Jørn Hoel kom tilbake med Bjørn Dæhlie. Da kunne gullfesten starte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OG ETTER EN LITT TRAA sponsorstart på festlighetene viste Bjørn at han fortsatt har det inne. Da han bød gulljenta opp til dans.

- Vinner jeg gull, skal jeg feste i tri heile dager, sa Kari Traa da vi traff hverandre i kanadiske Whistler for to uker siden. Vel, den første økta ser du bilder av her. Og om Kari var misfornøyd med deler av kjøringa som ga gull i kulebakken - det gikk dårligere og tyngre mot slutten - ble det omvendt på festen.

Etter at TV2s Arne Hjeltnes hadde preparert det første hoppet med medbrakt Vossa-øl på en halvannen liters vannflaske, var det utenkelig å lande.

KARI TRAAS første partynatt i Park City begynte i dannede former hos NRK i Norway House. Den fortsatte med et stuntintervju da det amerikanske TV-selskapet NBC «Tonight Show»-rocker David Chapelle (tenk Alex Rosén) stakk innom for å finne en gullvinner. Og når talkshowhelten Jay Leno går på lufta med et av Amerikas mest populære TV-programmer i morgen kveld, kan Kari sitte i San Francisco og minnes festen.

Da vil hun nemlig være ute av OL.

På vei til Hawaii med kjæresten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer