- Det må være olympisk rekord i etterbruk

Stortingsrepresentantene fikk se Jordals mørke side.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JORDAL AMFI (Dagbladet): Vålerenga-direktør Jan Tore Kjær ønsker de olympiske leker velkomne til Oslo i 2022. VIF-direktøren vet at et nytt mesterskap vil gi Norges mestvinnende ishockeyklubb en sårt trengt ny hall.

For Jordal Amfi, som ble bygget til Oslo-lekene i 1952, er fortsatt i bruk. Etter over 60 års bruk med minimal forbedring, er det forunderlig at det fortsatt er regnet som et nasjonal anlegg.

Det ønsket Kjær å vise fram til stortingsrepresentantene som neste måned skal avgjøre om OL-søknaden får statsgaranti eller ei.

Oslo-ordfører Fabian Stang var med på omvisningen sammen med blant andre Jan Bøhler (Ap), Skiforbundets Erik Røste og et par andre representanter.

Livsfarlig Det første Kjær gjorde var å utfordre Oslo-ordføreren og de andre gjestene til å bevege seg ned de stupbratte trappene som OL-arenaen besitter.

- Forestill deg å gjøre dette med en pølse og kaffe i hånda i tillegg. Folk tør ikke handle i kiosken, for de får det ikke med seg til setene sier, sa Jan Tore Kjær, mens ordføreren beveget seg nedover trappene.

- Det oppfyller ikke akkurat dagens krav til standard. Det er derfor vi ønsker et OL, for å få oppgradert anleggene rundt om i byen, sier Stang til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer