Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det måtte være en kvinne som dømte slik

Mayweather klagde på dommer og albueskade etter seieren mot Alvarez.

VANT, MEN MISFORNØYD MED DOMMEREN: Floyd Mayweather Jr. vant lørdagens VM-kamp mot  Saul Canelo Alvarez, Foto: AFP PHOTO / John GURZINSKI / NTB Scanpix
VANT, MEN MISFORNØYD MED DOMMEREN: Floyd Mayweather Jr. vant lørdagens VM-kamp mot Saul Canelo Alvarez, Foto: AFP PHOTO / John GURZINSKI / NTB Scanpix Vis mer

Floyd Mayweather, herreboksingens svar på Cecilia Brækhus, ble hemmet av en albueskade i lørdagens VM-kamp mot Saul «Canelo» Alvarez.

Han var heller ikke fornøyd med den ene dommeren.

36-åringen tjente utrolige 41 millioner dollar (ca. 240 millioner kroner) på kampen mot ubeseirede Alvarez, og etter seieren overtok amerikaneren mesterbeltene i super weltervekt i World Boxing Association (WBA) og World Boxing Council (WBC) fra mexicaneren.

Han blir regnet for å være verdens beste mannlige bokser uansett vektklasse, akkurat som den norske boksedronningen er det blant kvinnene.

Men selv om det ble klar poengseier hos to av de tre dommerne, klarte den tredje dommeren å dømme kampen uavgjort.

Det likte Mayweather dårlig. Det var da også overraskende for de fleste at CJ Ross skulle gi seks av de 12 rundene til Alvarez.

- Det måtte være en kvinne som dømte slik. Hun skulle ha vært eldre, kommenterte Mayweather som også klagde på en albueskade som hadde hemmet ham.

- Det gjorde vondt både i femte- og sjette runde. Jeg måtte slutte å bruke jabben min, og jeg kunne heller ikke satse på så mange kombinasjoner. Jo, albuen hemmet meg, slo han fast.

Nå kommer han til å ta en tur til legen for å få sjekket hva som er i veien med albuen.

For første gang siden 2007 har Mayweather bokset to ganger i løpet av et kalenderår. Etter seieren lørdag sa han det kom han til å satse på også i 2014 og 2015.

- De to siste årene av karrieren min kommer jeg til å bokse i mai og september. Nå er det 24 måneder igjen av min tid som proffbokser. Den tiden skal jeg benytte god, sa Floyd Mayweather.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media