Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Det meste gikk galt for PSV - holdt likevel unna mot Atlético

Klarte 0-0.

Selv med kun ti mann i drøye 20 minutter klarte PSV Eindhoven 0-0 hjemme mot sterke Atlético Madrid i mesterligaens åttedelsfinale onsdag.

Det ble vanskelig for hjemmelaget PSV da de fikk Gaston Pereiro utvist for sitt andre gule kort med 22 minutter igjen å spille. Fra da av hadde de mer enn nok med å forsvare seg. Framover hadde de da ingenting å by på lenger.

Men de forsvarte seg bra, og med 0-0 hjemme har de fortsatt muligheten til å avansere til kvartfinalen før returmøtet i den spanske hovedstaden.

Best Laget som ligger som nummer to i La Liga var det beste laget gjennom store deler av kampen., og to ganger var de alene med PSVs keeper Jeroen Zoet før pause uten å lykkes.

Allerede etter tre minutters spill slo Juanfran strøkent i bakrom, og plutselig kom Fernando Torres-erstatter Luciano Veitto alene med Zoet. Han vippet ballen over sisteskansen, men ballen nådde ikke målet. PSVs Jeffrey Bruma fikk ballen unna i siste liten.

Sju minutter ropte hele stadion på straffe da Jürgen Locadio ble felt innenfor feltet. Det luktet mistenkelig av straffe, men dommeren Daniele Orsato sto én meter unna situasjonen og vinket spillet videre.

Spanjolenes andre store mulighet før pause kom like for det var spilt en halvtime. PSVs Héctor Moreno opphevet offsiden da Koke spilte fri franskmannen Antoine Griezmann. Nevnte Zoet kom nydelig ut og parerte avslutningen på glitrende vis. Der var PSV heldig som slapp unna uten baklengsmål.

PSV brente selv noen eventyrlige muligheter bare minutter etterpå.

Ikke kjedelig Selv om kampen ikke fikk noen scoring, så var det aldri kjedelig i Nederland. Kampen inneholdt mye, og tempoet var upåklagelig. PSV, som topper den nederlandske serien, kan fortsatt ta seg til videre i turneringen selv om Atlético Madrid framstår som et bedre lag.

Atlético Madrid tok seg til åttedelsfinalen etter seier i gruppe C. Der vant de fire av seks kamper.

PSV Eindhoven gikk videre som nummer to i sin gruppe sammen med Wolfsburg, Manchester United og CSKA Moskva.

(NTB)

• I den andre kampen i Champions League-sluttspillet i kveld slo Manchester City Dynamo Kiev 3-1 borte.

- TAKK FOR I DAG: Her gir dommer Daniele Orsato PSVs Gaston Pereiro rødt kort etter to gule i løpet av et kvarter. Det gjorde kampen vanskelig for det nederlandske laget. Foto: EPA / JOEP LEENEN / NTB Scanpix
- TAKK FOR I DAG: Her gir dommer Daniele Orsato PSVs Gaston Pereiro rødt kort etter to gule i løpet av et kvarter. Det gjorde kampen vanskelig for det nederlandske laget. Foto: EPA / JOEP LEENEN / NTB Scanpix Vis mer