- Det morsomste i verden

Godset reddet av svenskehit.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MARINLYST (Dagbladet.no:) Strømsgodset - Odd 2-1. Mattias Andersson var årets spiller for Strømsgodset i fjor, og i dag viste svensken at tippeligascenen ikke er for stor. Først utliknet han på et vakkert løp, så la han perfekt inn til Peter Kovac som stanget inn til hjemmeledelse.

- Det kjennes godt å vise hvor god jeg kan være, sier Mattias Andersson til Dagbladet.no etter kampen.

Om målet i tippeligadebuten har han bare én ting å si:

- Det morsomste som finnes.!

Da hadde det gått en drøy time av kampen, og i størsteparten hadde hjemmelaget sittet med hjertet i halsen. Etter en halvtime sikret nemlig Espen Johnsen seg en marerittdebut.

Sammen med midtstopper og assistenttrener Ronny Deila rotet han det til på Marienlyst, der Godset spilte sin første tippeligakamp på seks år. Som sist var motstanderen Odd Grenland.

I 2001 ble nedrykket sikret av et 4-2 tap på Odd Stadion. I dag hadde trener Dag Eilev Fagermos mannskap mulighet til å ta hevn, mot laget de fleste eksperter har spådd en vanskelig sesong.

Spratt over Johnsen

Godset startet best hjemme, men måtte altså plukke ballen fra eget nett da Odd-keeper Rune Almenning Jarsteins lange klarering skapte kaos.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer