Dagbladet kårer Norges 50 beste fotballspillere

Det nærmeste Norge kommer en stjernespiller

Joshua King bytter plass med Rune Almenning Jarstein og tar tilbake plassen han holdt i 2017. Lars Lagerbäck sliter fortsatt med bredden.

TILBAKE PÅ TOPPEN: Joshua King er igjen Norges beste fotballspiller. Det er veldig fortjent. Han er egentlig den eneste fotballstjerna vi har per dato. Photo by TGSPhoto/REX/Shutterstock
TILBAKE PÅ TOPPEN: Joshua King er igjen Norges beste fotballspiller. Det er veldig fortjent. Han er egentlig den eneste fotballstjerna vi har per dato. Photo by TGSPhoto/REX/ShutterstockVis mer

EN GOD SESONG i Bournemouth, gode landskamper i Nations League 2018 og to strålende landskamper mot Spania og Sverige i mars, løfter Joshua King til topps på topp 50-kåringen foran en like strålende landslagsspiller, Rune Almenning Jarstein.

Disse to gutta er i en klasse for seg.

Uten Josh King og Rune Almenning Jarstein ville Norges EM-kvalifisering 2019 vært uten håp.

DET ER IKKE de beste spillerne som holder norsk fotball tilbake internasjonalt. Det er mangelen på gode spillere som gjør at Norge menn A, selv om 2018 var et oppløftende år rent resultatmessig, fortsatt sliter en del på den internasjonale arenaen.

VI HAR NOEN veldig gode spillere i Norge. Og så har vi noen som kan bli det. Problemet, om man drømmer om Champions League og internasjonale sluttspill som EM og VM – altså det vi ble bortskjemte med i et tiår fra 90-tallet og inn i det nye årtusenet – er at vi har for få. Vi har ikke lenger 25 mann som spiller i Premier League, vi har bare én.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.