Det norske stortalentet herjet i hoppbakken, men i sporet fikk han store problemer

Tyske Rydzek vant for andre dag på rad.

1-10: Det norske kombinerthåpet Jarl Magnus Riiber ledet etter hoppdelen i Ruka, men fikk store problemer i langrennssporet. 19-åringen ble nummer ti. Foto: EPA/KIMMO BRANDT/NTB Scanpix
1-10: Det norske kombinerthåpet Jarl Magnus Riiber ledet etter hoppdelen i Ruka, men fikk store problemer i langrennssporet. 19-åringen ble nummer ti. Foto: EPA/KIMMO BRANDT/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det norske kombinerthåpet Jarl Magnus Riiber ledet etter hoppdelen i Ruka, men fikk store problemer i langrennssporet. 19-åringen ble nummer ti. Johannes Rydzek vant for andre dag på rad.

Riiber har slitt med sykdom og skader, og hadde selv lave forventninger til langrennet under søndagens verdenscuprenn.

Nordmannen gikk ut først, åtte sekunder foran Akito Watabe og 18 sekunder foran Wilhelm Denifl, men de var en trio allerede etter 2,5 kilometer av den 10 kilometer lange løypa.

Johannes Rydzek, som vant lørdagens renn, tok et halvminutt på teten på førsterunden og var oppe i front sammen med Riiber og co. til passering 6,1 kilometer.

Da måtte også skadeforfulgte Riiber si takk for seg. Nordmannen slapp gruppa da det begynte å dra seg til og kom til slutt inn på en tiendeplass.

I front var Rydzek sterkest. Tyskeren gikk til i den siste bakken og tok sin andre strake verdenscupseier. Wilhelm Denifl ble nummer to, mens Akito Watabe ble tredjemann.

De andre norske løperne hoppet for dårlig til å blande seg inn i tetstriden. Håvard Klemetsen, Espen Andersen og Jørgen Graabak endte som nummer 13, 14 og 15.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer