Det nye superflyet kan revolusjonere idretten: - Det har alle fasiliteter

Med utøveren i fokus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Reise- og teknologiselskapet Teague har skapt et innovativt nytt kabindesign som kan revolusjonere måten fotballag og atleter reiser verden rundt.

Managere verden rundt klager til stadighet på hvor store avstander som må tilbakelegges, og hvordan spillerne deres blir påvirket av dette.

Utøvernes beste i tankene Det er ingen tvil om at de lange reisene er med på å påvirke utøvernes prestasjoner, men Teague har nå, sammen med utstyrsleverandøren Nike, utviklet et nytt konsept som de mener kan være med på å «bevare maksimal ytelse».

«Atletens fly» er designet med utøvernes beste i tankene, og gjør den lange veien dit og hjem igjen langt mer komfortabel.

Et eksempel hvor dette kunne vært en fordel, er forrige ukes landslagskamper hvor de brasilianske spillerne som holder til i Europa tilbakela nesten 1300 mil.

Fordel på bortekamper Keisha Weber jobber i markedsavdelingen til Teague, og sier til Dagbladet at det nye konseptet kan være med på å gi lag en større fordel på bortekamper.

- Det blir komplette fasiliteter. Poenget er at kabinkonseptet skal hjelpe spillerne både med forberedelser og restitusjon. Det vil være stoler som kan legges flate, kompressjons-ermer for sår musklatur, en egen kabin uten støy og et område hvor man kan gjøre ulike analyser, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer