– Det nytter. Og det ville jeg vise

Torbjørn Løkken kjempet seg ut av rushelvetet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stem på årets navn! Velg din favoritt blant de ti kandidatene her.(Dagbladet.no): Nasjonalyndlingen, verdensmesteren og gladgutten Torbjørn Løkken mestret ikke livet og havnet i det mørkeste rusmisbruk. På det verste klarte han ikke å ta vare på seg selv.

Etter et beinhardt oppgjør med seg selv, lang og kyndig behandling og gode venner som støttet ham når alt var som vanskeligst, ble han endelig rusfri.

Torbjørn har gitt seg selv livet i gave, og håp til mange som ennå ikke har kommet så langt.

Massiv støtte

– Det har vært grådig mye tilbakemeldinger etter at jeg sto fram i Dagbladet. Det har vært en jungel av sms-er, mailer, telefoner, skulderklapp fra folk på gata og mange personlige brev. Veldig mye. Men alt har vært positivt. Folk har viste glede på mine vegne. Det varmer, sier Torbjørn og ser opp fra yoghurtglasset.

Blikket er glassklart, fast, og viker aldri. Det er umulig å se på mannen hva han har vært gjennom. Det er mye, fryktelig mye. Men akkurat det er en annen historie. En historie som ble grundig, detaljert og dønn ærlig fortalt tidligere i høst. Av Torbjørn sjøl.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer