- Det opplevdes nesten surrealistisk

Pål (20) var supporteren som jublet uhemmet med Huseklepp.

(Dagbladet): En Brann-supporter ble så fra seg av glede da Erik Huseklepp satte inn 4-1-målet mot Strømsgodset lørdag, at han tok seg inn på banen og feiret uhemmet med Brann-spillerne.

- Jeg skjønte ingenting. Plutselig sto jeg og holdt rundt en jeg ikke kjenner. Det var en supporter, fortalte Huseklepp med et smil til Dagbladet etter seieren i Drammen.

Avslører banestormeren Huseklepp forteller at han ikke helt visste hva han skulle han skulle gjøre.

- Supporteren kom løpende rett mot meg og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Så jeg feiret bare med ham uten å tenke noe over det, sier Huseklepp.

Nå har Avisa-Hordaland fått identifisert den ivrige Brann-supporteren.

Under tittelen «Vossing midt inne i Brann-jubelen», har avisa intervjuet han om hva som skjedde da han endte med å stå i ring med Brann-spillerene, og juble for målet som ble kampens siste.

Avisa kan fortelle at det var Pål Akselberg fra Gjernes på Voss som stormet banen.

Forberedt på telefon fra klubben - Jeg ble så utrolig glad da Erik Huseklepp scora med en gang etter Strømsgodset sin redusering. Da han sprang bortover mot oss bortesupporterne, hoppa jeg over gjerde og løp han i møte, forteller 20 år gamle Akselberg til Avisa-Hordland.

20-åringen håper nå at opptrinnet ikke får noen konsekvenser for Brann, men at han er forberedt på å kanskje få en telefon fra klubben.

- Jeg tror ikke Brann-spillerne sa noe der og da. Det var mest gauling og jubel. Det opplevdes nesten surrealistisk å være midt inne i der, sier Pål Akselberg, som til vanlig studerer til vernepleier i Sogndal.