- Det opplevdes nesten surrealistisk

Pål (20) var supporteren som jublet uhemmet med Huseklepp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En Brann-supporter ble så fra seg av glede da Erik Huseklepp satte inn 4-1-målet mot Strømsgodset lørdag, at han tok seg inn på banen og feiret uhemmet med Brann-spillerne.

- Jeg skjønte ingenting. Plutselig sto jeg og holdt rundt en jeg ikke kjenner. Det var en supporter, fortalte Huseklepp med et smil til Dagbladet etter seieren i Drammen.

Avslører banestormeren Huseklepp forteller at han ikke helt visste hva han skulle han skulle gjøre.

- Supporteren kom løpende rett mot meg og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Så jeg feiret bare med ham uten å tenke noe over det, sier Huseklepp.Nå har Avisa-Hordaland fått identifisert den ivrige Brann-supporteren.

Under tittelen «Vossing midt inne i Brann-jubelen», har avisa intervjuet han om hva som skjedde da han endte med å stå i ring med Brann-spillerene, og juble for målet som ble kampens siste.

Avisa kan fortelle at det var Pål Akselberg fra Gjernes på Voss som stormet banen.

Forberedt på telefon fra klubben - Jeg ble så utrolig glad da Erik Huseklepp scora med en gang etter Strømsgodset sin redusering. Da han sprang bortover mot oss bortesupporterne, hoppa jeg over gjerde og løp han i møte, forteller 20 år gamle Akselberg til Avisa-Hordland. 20-åringen håper nå at opptrinnet ikke får noen konsekvenser for Brann, men at han er forberedt på å kanskje få en telefon fra klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer