- Det piplet svette ut fra alle tenkelige sømmer

Men Ullevålseter klatret tilbake til sjetteplass.

HETT: Pål Anders Ullevålseter trivdes ikke med forholdene under dagens etappe, men maktet å avansere i sammendraget.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eric Gaillard
HETT: Pål Anders Ullevålseter trivdes ikke med forholdene under dagens etappe, men maktet å avansere i sammendraget.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eric Gaillard Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Pål Anders Ullevålseter ble nummer 12 på den 11. etappen i Dakar-rallyet torsdag, men det var nok til å klatre tilbake til sjetteplass sammenlagt.

Fartsprøven var på 622 kilometer fra Chilecito til San Juan i Argentina, og det var en stor påkjenning for deltakerne. Ullevålseter ble slått med 23.17 minutter av etappevinner Cyril Despres. Sammenlagt er han nesten tre timer bak ledende Marc Coma, men han gjenerobret sjetteplassen han måtte gi fra seg onsdag.

- I dag var vi tilbake til småstein og grus, som egentlig er de verst tenkelige forholdene for meg. Vi var tidvis innom høyder på 3200 meter over havet, som jeg reagerer veldig på. Mot slutten av etappen var det i tillegg 50 varmegrader, og det piplet svette ut fra alle tenkelige sømmer i kjøredressen, sa Ullevålseter.

- Jeg mister en del konsentrasjon av slike forhold og synes det er vanskelig. Jeg er imidlertid blitt enig med meg selv om at jeg er kjempefornøyd med å ligge på sjetteplass sammenlagt.

Ullevålseter siktet helt mot toppen da han kom til Sør-Amerika, men han tapte altfor mye i begynnelsen av rallyet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer