Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det så nesten ut som om han prøvde å be henne ut på date

Ekspert om Bayern-treneren og fjerdedommeren.

(Dagbladet): Videoen av at Pep Guardiola mistet besinnelsen sin overfor fjerdedommeren under gårsdagens kamp mot Borussia Mönchengladbach - og videoen gikk selvfølgelig sin seiersgang på internett.

Bayern München-sjefen var ikke fornøyd med dommerens opptreden i sluttminuttene av 0-0-kampen, og lot det gå utover fjerdedommer Bibiana Steinhaus - kvinnen som var den første til å få status som profesjonell fotballdommer.

- Respektløst Den tidligere Bundesliga-dommer Ewald Lienen kommenterte opptredenen på tyske Sky etter kampslutt. Han lot seg imponere av fjerdedommeren.

- Det var respektløst mot Bibi. Det så nesten ut som om han prøvde å be henne med ut på date. Hun viser klasse ved måten hun rister han av seg, sa dommeren, ifølge tyske Bild.

Det som fikk spanjolen til å tilte var at Steinhaus nektet å øke tilleggstida, til tross for at Mönchengladbach-spiller Xhaha ble liggende på matta i smerter på overtid.

Mye kroppskontakt Først forsøkte Guardiola å argumentere med fjerdedommeren, før han la hånda på Steinhaus sin midje. Etter å ha diskutert litt mer, greip Guardiola armen på fjerdedommeren og tvang henne til å ta han i hånda.

Etter å ha gjort noen gestikulasjoner med armene lot Bayern-sjefen Steinhaus være i fred i noen sekunder.

Men da spanjolen på nytt kom bort til fjerdedommeren, og la armen om skuldra hennes, fikk hun nok - og rev seg løs fra Guardiolas grep.

Det å røre dommere er forbudt, men ifølge den tyske avisa kommer ikke Guardiolas berøringer til å få noen følger.

Guardiola forklarer Da kampen var slutt, fikk Guardiola snakke ut om hva som gjorde han så frustrert.

- Xhaka lå på bakken, og da måtte det legges til tid. Men hun sa: «nei, det kommer jeg ikke til å gjøre», forteller Pep Guardiola til Bild.

Dette er ikke første gangen at Bibiana Steinhaus må tåle oppmerksomhet etter en Bundesliga-kamp.

I 2010 var Hertha Berlin-spiller Peter Niemeyer uheldig da han skulle gi dommeren et klapp på skuldra - og endte opp med å klappe Steinhaus et helt annet sted.

DATE?: - Det var respektløst mot Bibi. Det så nesten ut som om han prøvde å be henne med ut på date. Hun viser klasse ved måten hun rister han av seg, sier den tidligere Bundesliga-dommeren Ewald Lienen om Guardiolas oppførsel overfor Bibiana Steinhaus. Foto: AP Photo / Martin Meissner / NTB Scanpix
DATE?: - Det var respektløst mot Bibi. Det så nesten ut som om han prøvde å be henne med ut på date. Hun viser klasse ved måten hun rister han av seg, sier den tidligere Bundesliga-dommeren Ewald Lienen om Guardiolas oppførsel overfor Bibiana Steinhaus. Foto: AP Photo / Martin Meissner / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media