- Det sa pang og så ble det svart

Men Hoftun har det bra og skal tilbake på fotballbanen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):- Det var dramatisk, det er ingen tvil om det. Jeg husker situasjonen svært godt. Det siste jeg husker er at det kom noe gult inn fra siden, deretter sa det pang, og så gikk jeg i bakken. Jeg fikk ikke puste, og det føltes helt forferdelig. Deretter ble det svart,

sa Bodø Glimt-spiller Erik Hoftun på pressekonferansen på Aspmyra i dag, i følge an.no.

Hjertestans

Erik Hoftuns hjerte stoppet i gårsdagens kamp mot Sogndal da kneet til lagkamerat Roy Miller traff Hoftun i brystet. Stopperlegenden hadde ikke puls eller pust, men ble sannsynligvis reddet av rask medisinsk behandling.

- Det hele gikk så fort at jeg rakk ikke bli redd, sa Hoftun som takket Glimt-legen Bernt Inge Embrå for livreddende behandling.

- Det gjør skikkelig vondt i brystet. Jeg regner med det har gått noen ribben, men bortsett fra det føler jeg meg bra. Jeg er veldig glad for at det gikk så bra som det gjorde.

Takket også «fotball-familien»

Erik Hoftun takket også for alle hilsener, gode ønsker og tanker han har fått det siste døgnet.

- Det sa pang og så ble det svart

- Familie og venner er en ting, men den støtten jeg har fått fra fotballinteresserte over hele landet er helt fantastisk, fortalte den tidligere landslagsspilleren videre.

Bodø Glimts spillende sportssjef kunne også fortelle at fotball-ambisjonene er inntakt, bare ett døgn etter den dramatiske hendelsen.

- Jeg skal komme meg tilbake i form så snart jeg er i form til det, sa 38-åringen.

Hoftun fortalte videre at han må tilbake til sykehuset for flere rutine-tester i morgen før han kan endelig skrives ut.

DRAMATISK: Erik Hoftun opplevde at hjertet stoppet i gårsdagens kamp mot Sogndal. Ett døgn seinere sier veteranen at det gjør vondt, men at han atter forholdene har det bra. Foto: Børre Arntzen/ab24.no
DRAMATISK: Erik Hoftun opplevde at hjertet stoppet i gårsdagens kamp mot Sogndal. Ett døgn seinere sier veteranen at det gjør vondt, men at han atter forholdene har det bra. Foto: Børre Arntzen/ab24.no Vis mer
- Det sa pang og så ble det svart
<B>HAR DET BRA:</B> Det var svært dramatisk da Erik Hoftun ble båret av banen med hjertestans på Aspmyra i går kveld, men Glimt-spilleren fotalte i dag at det - etter forholdene- står veldig bra til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer