- Det ser corny ut, men det funker

Grimsbø må alltid teipe begge tomlene.

FRYKT FOR FORSTUING: Kari Aalvik Grimsbø sier hun må teipe tomlene for å spare dem i kampen mot skuddene.
FRYKT FOR FORSTUING: Kari Aalvik Grimsbø sier hun må teipe tomlene for å spare dem i kampen mot skuddene. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Norge valset over Nederland i går kveld, og vant til slutt med 22 mål. Den seieren smakte godt for alle selvfølgelig, tre dager før EM-semifinalen mot Danmark.

Men litt ekstra godt for Kari Aalvik Grimsbø.

Hun hadde ikke spilt så mye før denne kampen, kom inn halvveis og slapp bare inn fire mål (to av dem sjumetere) på 13 skudd.

Kastet inn i fjor - Dette var veldig viktig for meg. Nå har vi to fridager og da hadde jeg gått lenge uten kamp om jeg ikke hadde sluppet til mot Nederland. Det er godt å ha følelsen av å ha spilt, når vi skal inn i en finalehelg, sier hun til Dagbladet.

Esbjerg-målvakten er fullstendig klar over at hun er andrevalget bak Katrine Lunde Haraldsen. Og Györ-keeperen står fort de neste 120 minuttene, uten at Aalvik Grimsbø slipper til.

Men trønderjenta kan plutselig kastes til ulvene i Herning. Enten fordi det skjer noe med Lunde Haraldsen, eller rett og slett fordi hun ikke har dagen.

Som i VM-semifinalen i fjor, da Katrine hadde en helsvart dag på jobben og ble byttet ut etter 29 minutter. Da hadde hun tatt fem av 19 skudd. I etterpåklokskapens lys sa Thorir Hergeirsson at han kanskje burde byttet målvakt tidligere, for Kari spilte en superkamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer