Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det ser ikke bra ut for Bale

Mister trolig resten av sesongen etter skrekk-stemplinga.

UT PÅ BÅRE: Gareth Bale måtte forlate banen på båre etter stemplinga til Charlie Adam. Foto: AP Photo / Tom Hevezi / Scanpix
UT PÅ BÅRE: Gareth Bale måtte forlate banen på båre etter stemplinga til Charlie Adam. Foto: AP Photo / Tom Hevezi / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Gareth Bale ble i går stygt stemplet av Charlie Adam da Spurs bare klarte 1-1 hjemme mot Blackpool.

Skotten plantet knottene rett i leggen på Bale, og waliseren måtte forlate banen på båre. Nå er spilleren som forrige måned ble kåret til årets spiller trolig ute resten av sesongen.

- Han har skadet ankelen og det ser ikke bra ut. Vi er ikke sikre på om han har røket leddbåndet eller om det er noe annet. De sjekker ham nå, men det har hovnet veldig opp, sa Harry Redknapp til ESPN etter kampen.

- Det var ikke en bra takling, for å være ærlig. Men det er slikt som skjer. De vil ta røntgen av gutten og se. Det er muligens ikke fullt så ille, kanskje en vridning bare, jeg vet ikke. Vi må vente og se.

- Ikke med vilje Charlie Adam var en angrende synder etter kampen, og oppsøkte Bale for å si unnskyld.

- Det var trist å se ham måtte gå av banen, og jeg mente ikke å takle over ballen. Jeg prøvde å vinne ballen. Jeg har ikke sett situasjonen i reprise, men snakket med Bale etter kampen og sa unnskyld, sa Adam til Talksport.

Adams takling sørget for at Heurelho Gomes slapp unna mye av oppmerksomheten etter kampen.

Oppildnet På ett hektisk minutt både reddet og lagde brasilianeren straffespark. Charlia Adam var iskald på sitt andre straffespark og sendte Gomes feil vei.

- Vi ble for oppildnet da Gomes reddet den første straffen, sa Redknapp etter kampen ifølge The Guardian

Blackpool øynet muligens håp om å ta deres første tre-poenger siden februar, men to minutter før full tid utliknet Jermaine Defoe. Det ene poenger var imidlertid nok for Blackpool til å klatre opp på en 17. plass.

Nå håper Ian Holloway at Manchester United vinner mot Chelsea i dag slik at kampen om gullet er over før Blackpool gjester Old Trafford i siste serierunde.

- Det er en stor fordel for oss om ligagullet er avgjort når vi kommer dit. Ferguson vil kanskje starte med seg selv på banen for å ha friske ben til Champions League-finalen. Jeg sa det til ham her om dagen, og da sa han: «Hvem vet, kanskje jeg gjør det?». Dere vil fremdeles slå oss, sa jeg da.

REDDET DEN FØRSTE: Men Heurelho Gomes måtte kapitulere bare ett minutt senere. Foto: AP Photo / Tom Hevezi
REDDET DEN FØRSTE: Men Heurelho Gomes måtte kapitulere bare ett minutt senere. Foto: AP Photo / Tom Hevezi Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media