Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det ser ikke bra ut for Eduardo

Arsene Wenger vet ikke om skaden er karrieretruende.

(Dagbladet.no): Arsenal-manager Arsene Wenger var naturlig nok svært, svært ute av seg etter gårsdagens kamp mot Birmingham på St. Andrews.

Ikke bare rotet laget hans bort to gull-viktige poeng to minutter før slutt - to minutter etter kampstart ble brasiliansk-kroatiske Eduardo Da Silva kvestet av Martin Taylor.

- Den første diagnosen av skaden er veldig, veldig dårlig, fastslår Wenger i dag, men vil ikke gå i detalj fordi han ikke er medisinsk kvalifisert.

- Skaden preget kampbildet

- De første nyhetene var lite lovende. Jeg vet ikke om skaden er karrieretruende, jeg vil ikke gå så langt. Men det ser ikke bra ut, tillegger franskmannen overfor klubbens egne hjemmesider.

De fleste som så kampen syntes Arsenal-spillerne så preget ut gjennom hele første omgang, og Wenger bekrefter at det var tilfelle.

- Ja, 100 prosent. Du kunne se det med en gang, at det preget spillerne, sier Wenger.

Wenger beklager utbrudd

AU, AU, AU, AU: Eduardo Da Silvas leggbein røk tvert av etter Martin Taylors takling. Foto: SCANPIX/DIGITALSPORT
AU, AU, AU, AU: Eduardo Da Silvas leggbein røk tvert av etter Martin Taylors takling. Foto: SCANPIX/DIGITALSPORT Vis mer

Manageren har for øvrig roet seg kraftig ned siden han i går krevde at Taylor aldri får spille fotball igjen.

- Følelsene løp løpsk i går, fordi vi alle var sjokkert over Eduardos skade. I etterpåklokskapens lys ser jeg at kommentarene mine om Taylor er overdrevne. Dette ble sagt rett etter kampslutt, preget av kampens hete, ber han om forståelse for. 

Martin Taylor så sjøl preget ut allerede i det han forlot banen, og han var raskt ute med å beklage det som skjedde.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media