Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det ser ut som det blir et langt hvileår

Drillo måtte smile da han så lettkledd Carew posere.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Klubbløse John Carew (33) dukket nylig opp lettkledd i en reklamevideo publisert av Fashion TV. Der poserer den tidligere fotballproffen sammen med supermodellen Tatiana Shamratava.

Dagbladet forsøkte å vise videoklippet til landslagssjef Egil Drillo Olsen på dagens pressekonferanse, men landslagssjefen smilte og sa han allerede hadde sett videoen til spisskjempen.

- Det er ikke ofte jeg ser det det Thorstvedt-greiene på tv (Matchball Mandag på TV 2), men i går fikk jeg med meg videoen med Carew. Jeg smiler litt og tenker ikke så mye over det, sier Drillo til Dagbladet.

- Koser seg
I klippet viser Carew seg iført boksershorts, og Drillo mener det ser ut som den gamle landslagsspissen koser seg.

- Det ser ut som det blir et langt hvileår og at han koser seg og trives med det han gjør nå, sier Drillo, som ikke vil si om han tror spissen er ferdig som fotballspiller.

- Jeg vet ikke om han kommer tilbake på toppnivå. Vi får se.

- Har du hatt kontakt med ham i det siste?

- Nei, det har jeg ikke, sier Drillo til Dagbladet.

Får slakt av Nannskog
Tidligere Stabæk-spiller og TV 2-ekspert Daniel Nannskog var kjepphøy under Matchball Mandag-sendinga i går og var ikke imponert over Carews video.

MÅTTE SMILE: Egil Olsen presenterte i dag troppen som skal møte Ungarn om drøye to uker. I går så han sin gamle spisskjempe John Carew svinge seg lettkledd i en reklamevideo. - Jeg måtte smile, sier Drillo.
Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix
MÅTTE SMILE: Egil Olsen presenterte i dag troppen som skal møte Ungarn om drøye to uker. I går så han sin gamle spisskjempe John Carew svinge seg lettkledd i en reklamevideo. - Jeg måtte smile, sier Drillo. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix Vis mer

- Det er bra at han koser seg, men det var fryktelig dårlig. Dette var slurvete, ett poeng. Dette kunne man gjort mye mer sexy, jeg kan gjøre dette bedre. Til neste Matchball Mandag skal jeg gjøre noe bedre, sa Nannskog på TV 2.

Til Dagbladet utdyper Nannskog:

- Den som lever får se, jeg skal ikke avsløre for mye allerede nå, men dette skal vi få til før siste Matchball Mandag neste uke, sier svensken til Dagbladet.

Drillo presenterte i dag en 19-mannstropp som skal spille mot Ungarn 14. november.