IKKE BREDT NOK GLIS? Mario Balotelli feirer scoring mot Aston Villa i romjula. Tottenham-manager Harry Redknapp synes City-spissen ikke ser ut til å trives når han spiller fotball. Foto: Jon Super, AP/Scanpix
IKKE BREDT NOK GLIS? Mario Balotelli feirer scoring mot Aston Villa i romjula. Tottenham-manager Harry Redknapp synes City-spissen ikke ser ut til å trives når han spiller fotball. Foto: Jon Super, AP/ScanpixVis mer

- Det ser ut som han hater hvert øyeblikk

Redknapp mener City-spiss Balotelli trenger smilekurs.

(Dagbladet): Manchester Citys talentfulle unggutt Mario Balotelli har utvilsomt noen utfordringer med temperamentet og holdningene sine.

Både City-manager Roberto Mancini og Italias landslagssjef Cesare Prandelli har tatt affære den seneste tida som reaksjoner på 20-åringens oppførsel.

Mer diskutabelt er det kanskje at Harry Redknapp, manager for Citys ligarivaler Tottenham, går løs på Balotelli og hans personlighet. Men Redknapp har det ikke med å legge bånd på seg. Dermed sier han hva han mener om Balotelli - sett fra utsiden.

- Han mistrives. Han trenger å lære seg å smile. Det ser ut som han hater hvert øyeblikk av det han driver med, sier Redknapp ifølge Manchester Evening News.

- Skremmende Redknapp er ikke snauere enn å si at han ikke har sett på maken:

- Jeg har aldri sett noen med slike holdninger. Det er skremmende. Jeg vet ikke om du kan endre ham, han hadde problemer i Inter. Jeg tror spillerne der hadde problemer med ham på grunn av oppførselen hans.

Redknapp sier det er trist å se en spiller som driver med noe han burde elske, men som «får det til å se ut som et ork».

- Arrogant uttrykk - Han scorer et mål, og så har han dette arrogante uttrykket i ansiktet. Guttungen må innse hvor heldig han er som er i den posisjonen han er, sier Redknapp.

Men det er ikke bare motstanderen som anklager City-spissen for å være umoden. Også den italienske fotballpresidenten Giancarlo Abete kommer i dag med en klar melding til Balotelli, som ble vraket fra troppen til EM-kvaliken mot Slovenia på fredag.

- Balotelli har fortsatt noen problemer og mangler kontinuitet. Han trenger å vokse opp, og det valget må han ta selv. Vi håper han vokser og at fokuset blir flyttet til ferdighetene hans, sier Abete ifølge Sporting Life.

Denne helga ble det skrevet at Balotelli kastet dartpiler etter en ungdomsspiller i City. Grunnen skal ha vært at han kjedet seg.