TØFF TID:   FC Københavns Ståle Solbakken orker ikke tenke på seriegullet. Foto: NTB Scanpix
TØFF TID: FC Københavns Ståle Solbakken orker ikke tenke på seriegullet. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Det ser vanskelig ut, men akkurat nå skal vi ikke tenke på gull

Gullkampen kan være over for Ståle Solbakkens FCK.

 FCK så ut til å ta ett poeng mot AaB søndag, men tapte 1-2 etter et sent mål.

Tapet kan være kroken på døra i kampen om seriegullet.

 - Vi spilte en god kamp og var sterkere enn dem i perioder, men den siste pasningen satt ikke. AaB var skarpe, og det var en ekte toppkamp, sa Solbakken, som fant lyspunkter i laget sitt.

Overskudd - Vi hadde mer overskudd enn på lenge, kjempet over hele banen og skapte en del sjanser i annen omgang. Intensiteten og løpsviljen som vi har savnet var der i dag, sa han.

Rasmus Thelander ga AaB ledelsen etter bare ti minutter, en ledelse som sto seg til det gjensto sju minutter. Da scoret Olof Mellberg på et hjørnespark, og Solbakkens menn så i det minste ut til å redde ett poeng i storkampen.

Men bare minuttet etter satte Jeppe Curth inn 2-1 for hjemmelaget, og dermed ser alt håp om seriegull ut til å være over for FC København.

-Vanskelig Midtjylland leder serien etter å ha slått Randers 3-0 på bortebane tidligere søndag. AaB er bare to poeng bak. FCK ligger på tredjeplass, men det er hele ni poeng fram til lederlaget. Med bare ni kamper igjen å spille blir det veldig vanskelig for hovedstadslaget.

- Det ser vanskelig ut, men akkurat nå skal vi ikke tenke på gull. Vi skal konsentrere oss om å vinne fotballkamper, sa Solbakken.

(NTB)