- Det sier jo litt om folkene. Vi har å gjøre med komplette idioter

Brækhus etterlyser tysk motstander etter at hun nektet å komme til Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag setter Cecilia Brækhus sine fire VM-titler på spill i oppgjøret mot Jennifer Retzke i København. På dagens pressekonferanse i Oslo var imidlertid ikke den tyske jenta å se noe sted.

På grunn av en konflikt som oppsto mellom de to bokserne under promoteringsarbeid for kampen i Tyskland for kort tid tilbake, nektet Retzke å komme til Norge.

- Jeg takket nei til et bilde med henne etter en pressekonferanse i Berlin. Det var altså så forferdelig at de har stemplet meg som en diva, sier Brækhus.

- Idioter Brækhus forteller at hun i utgangspunktet ikke ønsker å bidra til drittsnakk i forkant av kamper, men når Retzke-leiren først har satt i gang så er hun klar for å slå tilbake.

- Jeg tror alle som har fulgt karrierne min vet at jeg ikke er en diva. Bare kom med det!

Brækhus-promotor Nisse Sauerland reagerer på sin side sterkt på oppførselen fra Retzke. I kontrakten mellom partene sto det blant annet at begge bokserne skulle stille på dagens pressemøte.

- Retzke har forpliktelser. Det faktum at hun nekter å komme hit, er en egogreie. Vi har å gjøre med komplette idioter, tordner Sauerland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer