Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det sier jo litt om folkene. Vi har å gjøre med komplette idioter

Brækhus etterlyser tysk motstander etter at hun nektet å komme til Oslo.

(Dagbladet): Lørdag setter Cecilia Brækhus sine fire VM-titler på spill i oppgjøret mot Jennifer Retzke i København. På dagens pressekonferanse i Oslo var imidlertid ikke den tyske jenta å se noe sted.

På grunn av en konflikt som oppsto mellom de to bokserne under promoteringsarbeid for kampen i Tyskland for kort tid tilbake, nektet Retzke å komme til Norge.

- Jeg takket nei til et bilde med henne etter en pressekonferanse i Berlin. Det var altså så forferdelig at de har stemplet meg som en diva, sier Brækhus.

- Idioter Brækhus forteller at hun i utgangspunktet ikke ønsker å bidra til drittsnakk i forkant av kamper, men når Retzke-leiren først har satt i gang så er hun klar for å slå tilbake.

- Jeg tror alle som har fulgt karrierne min vet at jeg ikke er en diva. Bare kom med det!

Brækhus-promotor Nisse Sauerland reagerer på sin side sterkt på oppførselen fra Retzke. I kontrakten mellom partene sto det blant annet at begge bokserne skulle stille på dagens pressemøte.

- Retzke har forpliktelser. Det faktum at hun nekter å komme hit, er en egogreie. Vi har å gjøre med komplette idioter, tordner Sauerland.

Forlangte 1111 euro Det forventes at Brækhus får lett match mot sin 29 år gamle motstander på lørdag. Bergenseren kan imidlertid ikke klandres for å ha valgt et lett offer, for kampen er obligatorisk i regi av forbundet IBF.

Når Sauerland blir bedt om å vurdere styrkeforholdet mellom de to, sliter han samtidig med å gi et godt svar. Han hevder han fremdeles er for sur.

- De forlangte 1111 euro for å komme hit. Vet dere hvorfor? Grunnen var at datoen de fikk beskjed om å komme var 11.11. Det sier jo litt om folkene. Det irriterer meg, sier Sauerland og fortsetter.

- Retzke er en tøff jente fra Berlin. Hun kommer fra et godt treningsmiljø, men jeg er omtåket av sinne for øyeblikket, så jeg vet ikke helt hva annet jeg skal si. Hun er tøff, det er hun.

ETTERLYSTE MOTSTANDEREN: Cecilia Brækhus og promotor Nisse Saurland er overhodet ikke imponert over oppførsel til motstander Jennifer Retzke. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet
ETTERLYSTE MOTSTANDEREN: Cecilia Brækhus og promotor Nisse Saurland er overhodet ikke imponert over oppførsel til motstander Jennifer Retzke. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media