Nicklas Bendtner i konflikt med Eirik Horneland

Det siste året har ødelagt alt for Bendtner, han må bort fra RBK

Hvis Nicklas Bendtner ikke skjønner hvorfor han sitter på benken, kommer svaret her. Han er ikke god nok.

ÉN KAMP FRA START: Nicklas Bendtner har spilt en kamp fra start denne sesongen, mot Molde borte. Han, som alle andre i den kampen, var ikke i nærheten. Etter seks kamper står han med fire innhopp og denne matchen på Aker Stadion. Han har null scoringer. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
ÉN KAMP FRA START: Nicklas Bendtner har spilt en kamp fra start denne sesongen, mot Molde borte. Han, som alle andre i den kampen, var ikke i nærheten. Etter seks kamper står han med fire innhopp og denne matchen på Aker Stadion. Han har null scoringer. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NICKLAS BENDTNER ER frustrert, etterlyser kommunikasjon og klare beskjeder, og sier han ikke skjønner hvorfor han er vraket av Eirik Horneland. Virkelig?

Er det ikke bare å ta et lite dykk ned i det som har skjedd post VM 2018?

Er det ikke bare å lese statistikkene?

DET ER LETT å forstå hvorfor Rosenborgs lavmælte og best betalte spiller klager på manglende spilletid, og sier situasjonen for hans del er blitt uholdbar på Lerkendal. Det ligger i en fotballspillers natur å sutre fra benken.

Konkurranseinstinkt kalles det.

Alle ønsker å spille.

Men manglende selvinnsikt er også en del av en fotballspillers DNA.

Det er bare sånn det er.

DA NICKLAS BENDTNER ennå hadde en betydelig posisjon i Rosenborg ble han lyttet til på Lerkendal. Etter toppscorertittelen i 2017 (19 mål) var det fortsatt sånn på denne tida i fjor. Og jeg husker veldig godt Alexander Søderlunds "Nicklas ville spille til venstre, og da ble det sånn", etter et overraskende laguttak som ga to Bendtner-scoringer og den helt nødvendige 4–0 seieren over Molde for 13 måneder siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer