- Det siste innen fashion

Sjekk utøvernes OL-antrekk!

(Dagbladet.no:) Flere av OL- og Paralympics-utøverne viste i dag fram klærne de skal bruke i Torino, under et moteshow på Ullevaal Stadion.

Skøyteløperne Maren Haugli og Mikael Flygind Larsen, kombinertgutta Magnus Moen og Kristian Hammer og kjelkehockey-utøver Helge Bjørnstad viste fram antrekkene.

• Her er lista over 26 OL-klare nordmenn

Bente Bjørnstad er ansvarlig for kleskolleksjonen. Hun har lagt vekt på at utstyret skal være funksjonelt, visuelt pent og passe de fleste av utøverne.

- Utstyret er det siste innen fashion. Det vil forhåpentligvis også falle i smak hos motebevisste italienere, sier hun til NIFs hjemmeside.

Maren Haugli er godt fornøyd.

- Jeg likte det blekrosa bankettantrekket spesielt godt. Det passer godt til meg fordi jeg er lys i hår og hud, sier hun til Aftenposten.no.

• Din kommentar: Hva synes du om de norske OL-klærne? (Debatt under bildet)

SNØ I FJESET: Det må utøverne regne med i Torino. Her er Maren Haugli, Magnus Moan, Kristian Hammer, Mikael Flygind Larsen og Helge Bjørnstad. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
SNØ I FJESET: Det må utøverne regne med i Torino. Her er Maren Haugli, Magnus Moan, Kristian Hammer, Mikael Flygind Larsen og Helge Bjørnstad. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer
OL-KLARE: Magnus Moan, Kristian Hammer, Maren Haugli, Mikael Flygind Larsen og Helge Bjørnstad er alle tatt ut til å delta i OL i Torino.
PÅ CATWALKEN: Maren Haugli og Mikael Flygind Larsen poserer i de nye antrekkene.
HOPPENDE FORNØYD: Magnus Moan satser på luftige svev også i OL-bakken.