FRA BOM TIL TREFF: Linn Jørum Sulland misset på sine fire første skudd mot Sverige i går kveld, og forklarer det med en dårlig oppvarming i forkant. I andre omgang var hun tilbake på sitt beste, og hamret inn fem mål på seks skudd. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FRA BOM TIL TREFF: Linn Jørum Sulland misset på sine fire første skudd mot Sverige i går kveld, og forklarer det med en dårlig oppvarming i forkant. I andre omgang var hun tilbake på sitt beste, og hamret inn fem mål på seks skudd. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

- Det skal aldri skje igjen

Sulland rakk ikke å varme opp før kampen.

BEOGRAD (Dagbladet): Linn Jørum Sulland har skutt motstandernes målvakter varme rundt øra i Serbia, men til start mot Sverige i går kveld stilte hun uten å ha fått varmet opp skikkelig.

Da hun startet oppvarmingen merket hun nemlig at teipen rundt anklene ikke var så stram som den må for å forhindre overtråkk.

Rakk så vidt nasjonalsangen - Jeg hadde teipet begge anklene, som jeg pleier. Det er ikke så lett å kjenne det når man teiper, men det viste seg at ingen av dem satt skikkelig. Da måtte jeg ta av begge og tape på nytt, og dermed fikk jeg en utrolig dårlig oppvarming og rakk så vidt nasjonalsangen, sier Linn Jørum Sulland.

Den stressede inngangen til kampen preget Norges storskytter i første omgang:

Da misset skytterdronningen på alle sine fire forsøk. Heldigvis sto Anja Edin på motsatt skytterplass fram, og klinket inn fire på seks første i første omgang.

- Hang etter fra start - Begynte det å melde seg en usikkerhet etter bomskuddene i starten?

- Nei, skuddene var ikke langt unna scoring. Men jeg følte at jeg hang etter fra start. Det skal ikke skje igjen at jeg teiper anklene for dårlig, sier Linn Jørum Sulland til Dagbladet.

Mens laget gikk i garderoben i pausen så ble Sulland værende igjen i hallen og varmet opp skuddarmen. Det viste seg å være et smart valg.

Scoret fem av siste åtte I andre omgang misset hun på det første forsøket, men så stemte plutselig alt for venstreslegga igjen:

Først hamret hun Norge i ledelsen 21-20 drøye 16 minutter ut i omgangen. Hennes fire siste forsøk satt også klistret i nettet bak svenskenes målvakt Cecilia Grubbström.

Med fem scoringer på ti skudd endte en svak start til slutt i en hyggelig personlig aften for Linn Jørum Sulland.

- Anja var strålende Samtidig gledet hun seg over at Anja Edin også fortsatte sitt eget scoringsshow i andre omgang. Klubbvenninnen scora også på fem av seks skudd etter pause, og spilte seg til en nier på Dagbladets børs etter ni mål på 12 skudd, og flere frekke innspill til strek.

- Anja var strålende på finter og utspill og innspill og skudd selv. Jeg vet hva Anja kan, det siste halvåret har hun blitt veldig god, og i dag fikk hun god uttelling, sier Linn Jørum Sulland om klubb- og landslagsvenninna.

SEMI-GLIS: Linn Jørum Sulland og Norge er semifinaleklare allerede før den siste gruppekampen mot Danmark i morgen kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SEMI-GLIS: Linn Jørum Sulland og Norge er semifinaleklare allerede før den siste gruppekampen mot Danmark i morgen kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer