- Det skal bli vanskelig å kopiere det målet der

Demidov spår stor fremtid for midtstopper-kollegaen.

(Dagbladet): Real Sociedads Iñigo Martínez scoret fra egen banehalvdel i 1-2-tapet mot erkerival Athletic Bilbao forrige helg.

Vadim Demidov spiller side om side med den 20 år gamle spanjolen, og kunne nesten ikke tro sine egne øyne da det utrolige skuddet gikk i mål.

- Det var et baskisk derby, og da den gikk inn var det en stor glede som gikk gjennom kroppen, sier Demidov til Dagbladet.

- Det forundret meg egentlig ikke, han har et enormt tilslag på ballen, og det målet skal det bli vanskelig å kopiere, for å si det sånn.

Martinez debuterte for Real Sociedad i August, etter å ha imponert på Sociedads B-lag de siste to årene. Han har siden A-lagsdebuten spilt samtlige kamper, og Demidov spår en stor framtid for baskeren.

- Han er et talent som kommer til å bli ufattelig god både for oss og for større klubber etterhvert, sier Demidov.

Real Sociedad ligger på en 9. plass i La Liga etter seks spilte kamper. De har vunnet to, spilt en uavgjort og tapt resten.

- Vi har hatt en ok start. Vi tapte sist, og etter det har ikke stemningen vært helt på topp, men vi har fått en god pause nå og begynner å få folk tilbake fra skade. Det ser veldig bra ut, vi har spilt bra og vært litt uheldig med noen av resultatene til nå. Det ser bra ut med tanke på fortsettelsen, vi ser sterkere ut i år enn i fjor.

STOR FRAMTID: Vadim Demidov (t.h.) spår en stor framtid for stoppermakker Iñigo Martínez (t.v.). Her forsøker de å stoppe Sevillas Alvaro Negredo.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / JORGE GUERRERO
STOR FRAMTID: Vadim Demidov (t.h.) spår en stor framtid for stoppermakker Iñigo Martínez (t.v.). Her forsøker de å stoppe Sevillas Alvaro Negredo.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / JORGE GUERRERO Vis mer