- Det skal ljome i li og daler

Se de beste kampropene fra Norway Cup!

EKEBERGSLETTA (Dagbladet.no): De kommer i mange forskjellige toner, lengder, volum og intensitet, men felles for de aller fleste er det at de skal motivere, bygge opp og hjelpe på lagånden.

Geir Marius Øye på Stordals G16-lag mener det å lage lyd er viktig og at det skal ljome i fjella og dalene. Laget har adapteret et gammelt vålerenga-rop og når gutta tar i med kampropet ljomer det virkelig over sletta.

- Det skaper ekstra motivasjon før kamp og det er viktig med motivasjon, forteller Geir Marius Øye.

Denne uka fylles Ekebergsletta og Norway Cup ikke bare av tusenvis av lag, men også tusenvis av kamprop. En siste pep-talk, en siste vekker for de som har sover under oppvarming og et skremmeskudd til motstanderlaget.

Ute på den grønne sletta er det like før avspark en delfnale. Jentelaget til Haugar samler seg midt på banen og setter i gang med kampropet.

Jentene på Haugar mener godt humør er det vikigste for å lage et godt kamprop og de er helt enige med Stordals guttelag, nemlig at det skal være høyt.

- Det skal høres av alle, sier keeperen til Dagbladet.no.

I går kunne Dagbladet.nos lesere stemme på det beste målet. Det var Ås/Follos frisparkkonge som stakk av med seiren lesernes avstemming. Resultatene , frisparkkongen og resten av målene kan du se her.

- Det skal ljome i li og daler

Har du videoer fra sletta? Send den til oss. Vi tar imot MMS-filmer.

Se videoen rundt artikkelen for et knippe av ropene fra Norway Cup!