- Det skjer aldri igjen

Danmarks blottende stjernespiller Thomas Gravesen lover å holde shortsen på plass framover.

Everton-spilleren dreide fokus langt vekk fra EM-kvaliken mot Romania onsdag. På trening brettet han både shortsen og underbuksa til side for den danske avisa B.T.

Bildene av Gravesens «lille dreng» går verden rundt, til landslagssjef Morten Olsens stor fortvilelse.

Gravesen selv forteller i dag at stuntet ikke var ment for allmenheten, og at det ikke er utsikter til noen reprise av blottingen.

- Det er vel ingen verdenssensasjon. Vi løper alle rundt med en sånn, gjør vi ikke? Jeg kan ikke endre dette nå. Men det skjer aldri igjen, når dette blir vist verden rundt, sier Gravesen.

Da danskene landet i Bucuresti i går ble Gravesen nedløpt også av rumenske journalister, etter at bildet av hans edle deler var plassert i rumenske aviser.

Avisa Prosport advarte leserne mot sterke bilder - og prøvde seg med aldersgrense for de som ville se Gravesens skritt.

- Hvis du er over 16, så gå til side 12 - hvis du vil se en eksentrisk danske, var tittelen på forsida.

Landslagstrener Olsen har selv tatt en alvorsprat med spilleren om strippingen.

- Jeg har selvfølgelig snakket med Morten om det, men det blir mellom Morten og meg. Konsekvensen er at dette ikke skjer igjen, sier 27-åringen.

Landslagstreneren uttaler seg sterkt om Everton-spilleren etter episoden.

- Thomas er et menneske som på visse tidspunkter blir en gutt. Han er så glad i å spille fotball at han i sin kåthet og dumhet kan gjøre sånne ting.

Olsen tvang også Gravesen til å be om unnskyldning for at han brukte muskler mot lagkameraten Jan Michelsen på treninga onsdag.

- Thomas blir litt overgiret. Han er blitt bedre, men noen ganger må vi snakke om det. Det har vi gjort, og vi er ferdig med det, sier Olsen.

  • Norge leder pulje 2 foran nettopp Danmark. Med seier i Bucaresti kommer danskene opp på sju poeng, lika mange som Sembs mannskap. Romania går opp til ni poeng med seier, mens Norge kan få 10 hvis laget vinner i Luxembourg onsdag.

    (Dagbladet.no)

<B>BLOTT TIL LYST:</B> Thomas Gravesens underliv er også godt stoff i rumenske aviser foran landskampen i Bucuresti i morgen.