- Det skjer alltid, hvis du ikke er Fernando Torres

Carew om O'Neill-anbefalingen.

TILBAKE I SPILL: John Carew tror det bare var en formalitet at Stoke-sjefen kontaktet Martin O'Neill før nordmannen ble lånt inn. Foto: AP/PA, Nick Potts
TILBAKE I SPILL: John Carew tror det bare var en formalitet at Stoke-sjefen kontaktet Martin O'Neill før nordmannen ble lånt inn. Foto: AP/PA, Nick Potts Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN (Dagbladet): I dagens britiske aviser forteller Stoke-sjef Tony Pulis at han tok en telefon til tidligere Aston Villa-sjef Martin O'Neill om John Carew.

Nordirske O'Neill snakket så varmt om nordmannen at Stoke like gjerne skaffet seg 31-åringen på lån fra Villa ut sesongen.

Onsdag spiller Carew landskamp for Norge mot Polen i Portugal, og spissen mener det er opplagt at managere hører med kollegaer om gamle elever før kontrakter skrives under.

- Det skjer alltid, hvis du ikke er Fernado Torres. Før en overgang ringer en manager en annen i 95, 96 av 100 tilfeller, sier Carew til Dagbladet.

Ikke noe spesielt Den tidligere Valencia-spissen tror ikke Pulis trengte rare anbefalingen, nordmannen ble tross alt Villa-toppscorer tre sesonger på rad.

- Jeg har ikke noe kontakt med O'Neill nå. Men at en ny manager ringer en gammel manager for å få noen tips og referanser om spillere skjer hele tida. Det er ikke noe spesielt, sier Carew.

Carew understreker at bakgrunnen for klubbskiftet var at han og Villas nye sjef, Gerard Houllier, kom på kant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer