«Det skulle jo liksom være en festaften, dette»

Det som skulle bli en bergensk festkveld, utviklet seg til et tragikomisk mareritt. Brann-trener Mons Ivar Mjelde flirte oppgitt etter RBK-slakten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Og hadde fotballkamper blitt avgjort på sjansestatistikker, hadde aftenen blitt ganske så festlig for Mjelde og Brann. Men siden det fortsatt er målene som teller, ble det et mareritt.

- Jeg måtte nesten bare flire av det hele. Vi jobbet og slet og produserte sjanser. Så gikk Rosenborg i angrep. Og bang, der scoret de. Gang på gang, sier Mjelde med ristende hode og smilende munn.

Trøst fra RBK

Etter kampen fikk han en slags trøst av RBKs Ola By Rise, som hadde notert seg ni Brann-sjanser mot trøndernes åtte. Brann scoret ett. Rosenborgerne seks.

- Jeg hadde ikke annet valg enn å smile etter hvert som kampen utviklet seg. Det ble litt galgenhumor av det hele etter hvert, fortsetter han.

Men ikke dermed sagt at han smilte over å ha sett spillerne sine bli ydmyket gang på gang på gang. Over 18000 tilskuere så rødtrøyene fra Bergen bli gjort til latter av hypereffektive trøndere.

- Jeg syntes virkelig synd på guttene etter hvert. De spilte bra fotball og produserte haugevis med sjanser. Men så gikk Rosenborg opp og scoret omtrent hver gang de var i angrep. Klart at det gjør noe med moralen i laget, sier den ferske Brann-treneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer