Mourinho om elevens store tabbe:

- Det smerter meg å si det, men han vet det. Det var en stor tabbe

David De Geas portugisiske sjef støtter 27-åringen etter tabben som kunne senket Spania.

TABBEN: Cristiano Ronaldos skudd så ut til å være «keepermat» for David De Gea. Så tabbet den spanske keeperen seg ut. Foto: Reuters/Murad Sezer
TABBEN: Cristiano Ronaldos skudd så ut til å være «keepermat» for David De Gea. Så tabbet den spanske keeperen seg ut. Foto: Reuters/Murad Sezer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Følg vårt VM-livestudio her!

Storoppgjøret mellom Portugal og Spania i går ble en særdeles spennende kamp.

Den store snakkisen er Cristiano Ronaldos historiske aften, der han nå er en av fire spillere som har scoret i fire VM-sluttspill. Ikke nok med det, han scoret samtlige av Portugals tre mål i går.

- Jeg har ikke drept noen

Spør du fotballinteresserte, var nok mål nummer to et som ikke skulle ha gått inn. Men stjernekeeperen David De Gea glapp det knallharde skuddet, som så fant veien inn i målet bak ham.

Spanjolen er en av verdens beste keepere, og etter tabben sa han ifølge britiske Independent at han ikke følte han hadde supporternes fulle støtte.

- Jeg skulle ønske de støttet meg mer i et vanskelig øyeblikk av livet mitt. Sånt kan skje, det var en tabbe. Vi tar på oss hanskene og går ut på banen, og vi vet hvor vanskelig det er. Det var en vanskelig ball, men jeg vil fortsette å trene og prøve å gjøre ting riktig. Jeg har ikke drept noen, forsvarte De Gea seg til avisa.

Ikke bare forsvarte De Gea seg mot kritikken fra supporterne etter gårsdagens tabbe, uttalelsen hans var nok også et lite stikk til den nyvalgte statsministeren Pedro Sanchex, som tidligere har ment at De Gea ikke burde få spille på landslaget etter å ha blitt linket til en overfallssak i 2016.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer