SKADET: Vegard Forren vred seg i smerte og forlot Marienlyst med skade. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
SKADET: Vegard Forren vred seg i smerte og forlot Marienlyst med skade. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

Det Solskjær trodde var umulig, skjedde. Nå kan landskampene ryke for Forren

Landslagsstopper Vegard Forren ut med skade.

Strømsgodset - Molde 0-2

(Dagbladet): Da Vegard Forren reiste seg opp etter en rekke harde smeller i lokalderbyet mot AaFK, fikk han ros av trener Ole Gunnar Solskjær, som blant annet uttalte dette til Dagbladet:

- Jeg tror det er umulig å få Vegard Forren av en fotballbane med skade. Han reiser seg alltid opp og går inn i neste takling uansett hvor vondt han har det, sa Solskjær til Dagbladet etter AaFK-kampen.

Solskjær glemte å banke i bordet. Det Molde-treneren trodde var umulig, skjedde i bortekampen mot Strømsgodset.

Landskamp i fare

Kampuret viste 18 minutter da Forren gikk ned for telling. Han vred seg i smerter etter det som så ut som et overtråkk. Landslagsstopperen forsøkte å reise seg opp igjen og ville så gjerne fortsette.

Men det gikk ikke. Forren måtte bite i det sure eplet og forlate Marienlyst et par minutter senere til fordel for Stian Gregersen.

Nå kan Forren, som i flere år har vært bankers som midtstopper på det norske A-landslaget, miste den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Tyskland neste søndag.

Molde vant for øvrig kampen 2-0. Harmeet Singh satte inn det første målet på straffe. Det ble forårsaket da Fredrik Aursnes gikk i bakken i duell med tidligere Molde-keeper Espen Bugge Pettersen.

Etter en times spilt doblet Björn Bergmann Sigurdarson gjestenes ledelse. Flere scoringer ble det ikke. Les alt om Moldes 2-0-seier over Strømsgodset her.

JINX: Ole Gunnar Solskjær sa til Dagbladet etter AaFK-kampen at det er umulig å få Vegard Forren av banen. I dag skjedde det likevel. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
JINX: Ole Gunnar Solskjær sa til Dagbladet etter AaFK-kampen at det er umulig å få Vegard Forren av banen. I dag skjedde det likevel. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer