<strong>SKADET:</strong> Vegard Forren vred seg i smerte og forlot Marienlyst med skade. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
SKADET: Vegard Forren vred seg i smerte og forlot Marienlyst med skade. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Det Solskjær trodde var umulig, skjedde. Nå kan landskampene ryke for Forren

Landslagsstopper Vegard Forren ut med skade.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Strømsgodset - Molde 0-2

(Dagbladet): Da Vegard Forren reiste seg opp etter en rekke harde smeller i lokalderbyet mot AaFK, fikk han ros av trener Ole Gunnar Solskjær, som blant annet uttalte dette til Dagbladet:

- Jeg tror det er umulig å få Vegard Forren av en fotballbane med skade. Han reiser seg alltid opp og går inn i neste takling uansett hvor vondt han har det, sa Solskjær til Dagbladet etter AaFK-kampen.

Solskjær glemte å banke i bordet. Det Molde-treneren trodde var umulig, skjedde i bortekampen mot Strømsgodset.

Landskamp i fare

Kampuret viste 18 minutter da Forren gikk ned for telling. Han vred seg i smerter etter det som så ut som et overtråkk. Landslagsstopperen forsøkte å reise seg opp igjen og ville så gjerne fortsette.

Men det gikk ikke. Forren måtte bite i det sure eplet og forlate Marienlyst et par minutter senere til fordel for Stian Gregersen.

Nå kan Forren, som i flere år har vært bankers som midtstopper på det norske A-landslaget, miste den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Tyskland neste søndag.

Molde vant for øvrig kampen 2-0. Harmeet Singh satte inn det første målet på straffe. Det ble forårsaket da Fredrik Aursnes gikk i bakken i duell med tidligere Molde-keeper Espen Bugge Pettersen.

Etter en times spilt doblet Björn Bergmann Sigurdarson gjestenes ledelse. Flere scoringer ble det ikke. Les alt om Moldes 2-0-seier over Strømsgodset her.

<strong>JINX:</strong> Ole Gunnar Solskjær sa til Dagbladet etter AaFK-kampen at det er umulig å få Vegard Forren av banen. I dag skjedde det likevel. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
JINX: Ole Gunnar Solskjær sa til Dagbladet etter AaFK-kampen at det er umulig å få Vegard Forren av banen. I dag skjedde det likevel. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer