- Det som blir sagt i garderoben bør aldri gjentas

Brendan Rodgers kritiserer Sir Alex.

KRITISK:: Brendan Rodgers mener Ferguson avslørte for mye i sin selvbiografi. oto: Phil Noble / Reuters / NTB Scanpix
KRITISK:: Brendan Rodgers mener Ferguson avslørte for mye i sin selvbiografi. oto: Phil Noble / Reuters / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I sin nye selvbiografi har Sir Alex Ferguson kommet med krass kritikk mot enkelte av sine tidligere spillere. Roy Keane og David Beckham var blant de managerlegenden hakket løs på.

Nå sier Liverpoolmanager Brendan Rodgers at skotten viser manglende lojalitet til sine tidligere spillere.

Garderobeprat Rodgers mener at ting spillerne har sagt til hverandre og til manageren ikke burde blitt gjenfortalt i boka.

- Alle som har vært innom fotballen vet at det som blir sagt bak lukkede dører og i garderoben ikke er noe du har lyst til å høre igjen, sier Rodgers til Talksport, ifølge Daily Mail.

- Det er veldig viktig. Du må vite at du som menneske kan snakke åpent og at kommunikasjonen er ærlig. Det er noe som har blitt vanskeligere i moderne tid, tidligere kunne man si hva man ville og så bare gå videre. Man skulle jo ønske at vi kunne ha noen verdier fra den gamle skolen fortsatt.

- Gerrard er en toppspiller Rodgers er også kritisk til Fergusons utsagn om at Liverpoolkaptein Steven Gerrard ikke, med Fergusons egne ord, er «en topp,topp spiller».

- Alle som har hørt det vil være enig i at det er feil. Jeg har fulgt Steven gjennom flere år, og anerkjent som en toppspiller, men det er først når når du jobber med han at du innser hvor profesjonell han er og hvor bra han leverer. Dette er en mann som i en alder av 33 er på toppnivå. Han er en fantastisk spiller, og det tror jeg ingen kan være uenige i.