<strong>HERLIG GJENG:</strong> Heidi Løke er svært fornøyd med måten håndballjentene reiste seg på etter tapet mot Brasil lørdag. I kveld ble Spania slått i Rio de Janeiro. Foto: NTB Scanpix
HERLIG GJENG: Heidi Løke er svært fornøyd med måten håndballjentene reiste seg på etter tapet mot Brasil lørdag. I kveld ble Spania slått i Rio de Janeiro. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det som er så bra med denne gjengen her, er at det ikke bare er snakk - det er handling også

Heidi Løke hyller laget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

RIO DE JANEIRO (Dagbladet): - Puh, sier Heidi Løke, og smiler med hele ansiktet. Selvsagt var hun lettet over at de norske håndballjentene vant den viktige gruppespillkampen mot Spania.

Men enda mer fornøyd var hun med at jentene faktisk gjorde det de var blitt enige om å gjøre.

- Jeg synes det er så bra at vi klarer å ta tak i det vi snakket om etter Brasil-kampen og faktisk gjøre noe med det. Det er det som er så bra med denne gjengen her, det er ikke bare snakk, det er handling også, sier Løke til Dagbladet.

Ikke urolig

Hun spilte en god kamp, og holdt Norge inne i matchen selv da den ene hundreprosent-sjansen etter den andre ble brent i første omgang og Spania ledet kampen.

- Ja, men jeg var egentlig ikke så urolig. Vi spilte dem jo ut stadig vekk, men vi klarte ikke å score på sjansene våre. Vi burde ledet med seks-sju mål til pause, ikke bare ett.

- Men det viktigste er at vi viser at vi klarer å heve oss. Vi vet hva vi kan, og i dag viste vi noe av det, sier veteranen i pressesonen etter kampen.

Selv scoret hun tre mål før pause, og skaffet flere straffekast. Hun tok ansvar og var ikke redd for å feile.

Dessuten fikk hun sin sedvanlige omgang med juling inne på streken.

- Det er jeg vant til. Det tåler jeg, sier hun.

På vei mot potesialet

- Hva kan du si til alle de håndballfrelste hjemme i Norge som var urolige etter tapet mot Brasil?

- Hehe, at vi viser at vi er på gang nå. Men at vi har enda mer å gå på. Og det er bra. Hadde vi spilt en perfekt kamp i dag, hadde det vært lite mer å hente. Det er godt å vite at potensialet vårt er høyere enn vi viste i dag.

- Forhåpentligvis er vi på vei dit nå, sier Heidi Løke.

- Det var i alle fall skikkelig gøy å spille med denne gjengen i dag.

- Hva sier du om måten Kari Aalvik Grimsbø og Veronica Kristiansen hevet seg på i dag?

- Fantastisk. Det betyr mye. De er flinke, og det er deilig å ha dem der

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer