- Det som er sikkert er at han ikke er feit. Det har han aldri vært

Ut mot Suarez-beskyldningene.

IKKE FEIT: Barcelona-trener Luis Enrique avviser alle beskyldninger om at spissen Luis Suárez er feit. Foto: EPA/STR/NTB SCANPIX
IKKE FEIT: Barcelona-trener Luis Enrique avviser alle beskyldninger om at spissen Luis Suárez er feit. Foto: EPA/STR/NTB SCANPIXVis mer

Barcelona-trener Luis Enrique avviser alle beskyldninger om at spissen Luis Suárez er feit.

Den uruguayanske spilleren forbereder seg på å komme tilbake på fotballbanen etter utestengelsen som følge av bitingen i sommerens VM-sluttspill.

Suárez kan komme tilbake i El Classico-oppgjøret mot Barcelona 25. oktober.

Onde tunger mener at Suárez har levd det glade liv i fraværet og at kroppen hans har sett bedre dager.

- Det er vanskelig å evaluere om han 70-, 80-, 90 eller 100 prosent tilbake. Det som er sikkert er at han føler seg bare bedre og bedre på trening, sier Enrique.

- Det har hjulpet på formen at han har kunnet spilt landskamper. Det gjør at han har kjent på fotballivet. Vi ser ham under trening hver dag, og han er som en hvilken som helst annen spiller, Det som er sikkert er at han ikke er feit. Det har han aldri vært, til tross for det som er blitt sagt. Suárez har vært i form i flere måneder, sier Barca-treneren.

Suárez ble utestengt fra klubbfotballen i fem måneder etter skulderbittet mot italieneren Girogio Chielleni i fotball-VM. I sommer ble han solgt fra Liverpool til Barcelona.

(NTB)