- Det som skjedde var en feil - og jeg har betalt prisen

Wayne Rooney er endelig tilbake for England.

Følg kampene Portugal-Nederland og Danmark-Tyskland i vårt livestudio fra 20.45!

(Dagbladet): England har gjort sakene sine greit i de to første gruppespillkampene i EM. Laget står bokført med fire poeng, og trenger bare uavgjort mot vertsnasjonen Ukraina for å avansere til kvartfinalen.

FLYR HØYT OM DAGEN: Danny Welbeck kan bli mannen som danner en spissduo med Wayne Rooney. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB scanpix
FLYR HØYT OM DAGEN: Danny Welbeck kan bli mannen som danner en spissduo med Wayne Rooney. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB scanpix Vis mer

Stjernespilleren Wayne Rooney har måttet stå over de to første kampene etter det røde kortet mot Montenegro i oktober, men nå er angriperen endelig tilbale for «Three Lions».

- Jeg er glad for å være tilbake som en del av laget. Guttene har gjort en fantastisk jobb med å sette oss i den posisjonen vi er i, og forhåpentligvis vil jeg få muligheten til å spille, og prøve å skinne og hjelpe oss til å gå videre fra gruppa, sier Rooney på dagens pressekonferanse.

26-åringen skulle egentlig sone tre kampers karantene for episoden, men slapp unna med to kamper.

- Det som skjedde var en feil, og jeg har betalt prisen. Når jeg fikk tre kampers karantene trodde jeg at jeg ikke ville være her. Jeg er glad for at jeg fikk sjansen, sier Rooney.

Duket for United-duo? Danny Welbeck scoret et fantastisk mål mot Sverige for to dager siden, og rapporter fra England tyder på at Wayne Rooney vil danne et spisspar med sin Manchester United-kollega mot Ukraina.

- Jeg syns det er fantastisk for laget at vi har angripere som scorer mål. Spissene våre har spilt bra i disse kampene. Det er bra for meg å ha konkurranse, og jeg vet at jeg må gjøre mitt beste for å få spille igjen. Jeg kjenner Danny Welbeck godt fra klubblaget, og Andy Carroll har kommet inn og gjort en god jobb. Han er en stor gammeldags nummer 9. Han holder på ballen, scorer mål, og begge to er veldig kapable spillere, sier Rooney, og legger til:

- Vi må ikke glemme Jermain Defore heller. Han er en av de mest naturlige målscorerne du vil se. Vi har fire gode angripere som kjemper om en eller to plasser.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 1042186996


Varnish cache server