Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

...det sørger Casper for

SNARØYA (Dagbladet): For Lele Solheim var Christians sensasjonseier i Melbourne ingen overraskelse. Hun vet at samboeren har fått andre ting enn tennisen å tenke på de siste par månedene.

- Jeg merker at Christian har forandret seg. Tennisen er ikke lenger det aller viktigste i livet, og det tror jeg gjør ham psykisk sterkere, sier Lele.

Etter at Christian ble proff i 1991, har han hatt mellom 250 og 300 reisedager i året. Ville Lele se mer til ham, måtte hun følge med på turneringene verden rundt.

- Men også da måtte han trene mye, og jeg satt igjen alene på hotellrommet. Nå blir det ingen problem å finne på noe å gjøre når vi har Casper med, smiler Lele og koser med babyen.

Allerede neste måned skal nemlig familien sammen ut på reise. Christian spiller turneringer i USA og da blir Lele og Casper med.

Hun vil gjerne få med seg mer enn den ene matchballen fra Christians pangkamp i Melbourne hun fikk se på TV hjemme på Snarøya i går.

- Men kommer han til finalen i Australian Open, så reiser vi til Melbourne med en gang, lover Lele.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling